7 tips για το καλύτερο σεξ της ζωής σου

Γωγώ Φούντα
7 tips για το καλύτερο σεξ της ζωής σου

Eίσαι έτοιμη; 

Το σεξ καλό είναι να γίνεται. Το θέμα βέβαια δεν είναι μόνο να συμβαίνει, αλλά να συμβαίνει σωστά και όμορφα. Σίγουρα τα γούστα και τα κουμπιά του καθενός είναι διαφορετικά, αλλά πάντα υπάρχουν μικρά tips που μπορείς να εφαρμόσεις προκειμένου να κάνεις έναν έρωτα όλο τρέλα. Και μη φανταστείς πράγματα δύσκολα ή χρονοβόρα. Απλές μικρές συμβουλές για να γίνει απόψε ένας χαμούλης. Έχουμε και λέμε…

Να είσαι ενθουσιώδης

Σεξ πας να κάνεις παιδί μου, δείξε λίγο ενθουσιασμό for God’s Sake. Εντάξει, δεν είπαμε να κάνεις σαν 18χρονη που… πλαγιάζει με τον έρωτα της ζωής της, αλλά και η ξινίλα στη μούρη σου δε βοηθάει καθόλου. Λυπάμαι, αλλά έτσι έμπνευση πώς να του έρθει του ανθρώπου;

Μην παίρνεις το σεξ σαν giving and receiving

Α όλα κι όλα. Αν ξεκινάς με το «όσα δίνω τόσα παίρνω» το παιχνίδι το έχεις χάσει. Στο σεξ δε χωρούν κανόνες. Θέλεις να κάνεις κάτι; Κάντο χωρίς στη συνέχεια να περιμένεις ανταπόδοση. Προφανώς, αν ο άνθρωπος είναι φυσιολογικός, δε θα σε αφήσει έτσι. Αλλά και πάλι: Μη σε κυβερνάει φίλη μου το παίρνω. Θα απογοητεύεσαι πιο εύκολα στη ζωή σου και δεν αξίζει.



Μπορείς να αγγίξεις τον εαυτό σου

Και μάλιστα όσο θέλεις. Δε θα σε παρεξηγήσει κανένας και φυσικά δεν είναι κακό. Πώς είναι δυνατόν κάτι που σου προκαλεί τόση ευχαρίστηση να είναι κακό και αρνητικό; Χρησιμοποίησε τα χέρια σου λοιπόν.

Όταν πρόκειται να κάνεις στοματικό…

Δείξε και πάλι ενθουσιώδης και φυσικά έτοιμη γι’ αυτό που θα ακολουθήσει. Μη δείχνεις ότι το κάνεις σαν αγγαρεία και τελοσπάντων υπάρχουν και χειρότερα πράγματα στον πλανήτη τούτο. Δε λέω να υποκριθείς ότι σου αρέσει, αλλά δεν πας και στο απόσπασμα.

Το ζήτημα του οργασμού

Υπάρχουν τόσα πράγματα στην καθημερινότητα για να αγχωθείς, θα πρέπει να αγχώνεσαι και για τον οργασμό σου; Αν γίνει, έγινε! Μην το κάνεις αυτοσκοπό γιατί δεν πρόκειται να απολαύσεις τίποτα.

Μην ξεχνάς…

Είσαι το πιο σέξι άτομο του πλανήτη! Από τη στιγμή που θα συνειδητοποιήσεις αυτό το πράγμα, το σεξ και η ζωή σου θα αλλάξει για πάντα.

Μην κολλάς στα ίδια και τα ίδια

Ναι υπάρχουν δύο στάσεις που σε βολεύουν και σου αρέσουν. Μην πηγαίνεις όμως by the book γιατί στο τέλος θα καταντήσεις να βαριέσαι. Δοκίμασε και κάτι νέο, και ας μη σου βγει!