Valentine' s Day: 3 κινήσεις που πρέπει να αποφύγεις για να μη δείξεις απελπισμένη

Γωγώ Φούντα
Valentine' s Day: 3 κινήσεις που πρέπει να αποφύγεις για να μη δείξεις απελπισμένη

Για το καλό σου

Γιορτή των ερωτευμένων σήμερα και όπως είναι φυσικό, το κόκκινο, οι καρδούλες και τα λουλούδια έχουν την τιμητική τους. Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που δεν έχουν σχέση, και κάπως νιώθουν σήμερα, κάτι που κατά τη γνώμη μου είναι λογικό. Λοιπόν φίλη μου single εκεί έξω, οφείλω να σε ενημερώσω ότι υπάρχουν κάποια πραγματάκια που καλό θα ήταν να αποφύγεις σήμερα, γιατί μπορεί να μην είσαι, αλλά θα φανείς απελπισμένη.

Μη γίνεις hater

Όσο περισσότερο μισείς την ημέρα αυτή, τόσο πιο απελπισμένη και πειραγμένη δείχνεις. Σταμάτα να ανεβάζεις quotes μίσους στα social media και σταμάτα να φωτογραφίζεις ζευγαράκια γράφοντας από κάτω μηνύματα (και καλά) αστεία. Αντί λοιπόν να κάθεσαι και να μιζεριάζεις, ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις κάτι νέο. Ναι, τώρα είναι η στιγμή να κάνεις… αναρρίχηση, να δεις ιρανικό κινηματογράφο, να επισκεφθείς μία έκθεση ή να πας σε ένα εστιατόριο που δεν έχεις ξαναπάει. Και κάπως έτσι, η μέρα αυτή θα περάσει.

Μη βγεις με 10 φίλες

Πολύ ερωτική η εικόνα μιας μεγάλης γυναικοπαρέας να πίνει ποτό, να διασκεδάζει και να χορεύει, αλλά όσο εντυπωσιακές κι αν είστε, όλοι μέσα τους θα ξέρουν ότι έχετε βγει για… κυνήγι. Ακόμα χειρότερα, αν κοιτάζετε με μανία προς πάσα κατεύθυνση; Η εναλλακτική σου; Πάρε την κολλητή σου, τον αδερφό σου ή ακόμα και την μαμά σου, και πηγαίντε για ένα ωραίο κοκτέιλ. Τι καλύτερο;

Μη στείλεις στον πρώην σου

Λάθος λάθος λάθος! Δεν υπάρχει χειρότερη κίνηση από το να στείλεις τέτοια μέρα μήνυμα στον πρώην σου. Οποιοδήποτε κι αν είναι το περιεχόμενο. Θέλεις να ασχοληθείς οπωσδήποτε με έναν άντρα; Βγες επιτέλους με εκείνο το γλυκό αγόρι από το γυμναστήριο που σε πολιορκεί εδώ και καιρό. Μπορεί να αποδειχθεί ο έρωτας της ζωής σου.

Διαβάστε ακόμη:

Hμέρα του Αγίου Βαλεντίνου: 5 λόγοι για να ΜΗΝ κάνεις σεξ

5 περίεργα χαρακτηριστικά… που θα τον κάνουν «τρελό» για σένα