Προκαταρκτικά: 5 κινήσεις που θα βάλουν «φωτιά» στο κρεβάτι σου

Προκαταρκτικά: 5 κινήσεις που θα βάλουν «φωτιά» στο κρεβάτι σου

Είσαι έτοιμη φίλη μου; 

Ναι το ξέρουμε: Όσο περνάει ο καιρός η φλόγα ανάμεσά σας προφανώς και δεν μπορεί να είναι η ίδια. Λίγο η καθημερινότητα, λίγο η ρουτίνα, έρχεται το πράγμα και χωλαίνει. Κι όμως φίλη μου, υπάρχουν πάντα μικρά και αποτελεσματικά πραγματάκια που μπορείς να κάνεις, προκειμένου να ξαναφέρεις τη… φλόγα στη σχέση και κυρίως στο σεξ σου. Παρακάτω, σου έχω 5 κινήσεις… προκαταρκτικών (ξέρεις για ξεκίνημα) που θα σου εξασφαλίσουν εξαιρετική –τουλάχιστον- συνέχεια.

Θυμηθείτε τα παλιά

Α δεν είναι καθόλου κακό να σκαλίζετε που και που το παρελθόν. Ειδικά τον πρώτο καιρό που κάνατε σεξ 5 φορές την μέρα ( καλέ πώς άντεχες;). Μπορείς λοιπόν να θυμηθείς ένα συγκεκριμένο σκηνικό, που ήταν σέξι και που είχε καταλήξει σε φλογερό και παθιασμένο σεξ και φυσικά να τον προτρέψεις να το… επαναλάβετε. Τι νομίζεις; Παρθενογένεση δεν υπάρχει πουθενά φίλη μου.

Ξεκίνα έξω από την κρεβατοκάμαρα

Το θέμα είναι να μην περιορίζεσαι φίλη μου. Τα κρεβάτι ας είναι και ο τελευταίος σου σταθμός. Μπορείς λοιπόν να ξεκινήσεις την περιήγησή σου με άλλα μέρη του σπιτιού, όπως την κουζίνα, το μπάνιο ή το καθιστικό. Γενικότερα, οτιδήποτε διαφορετικό είναι άκρως ευπρόσδεκτο. Με τον τρόπο αυτό, θα φτάσετε στο κάπως… παρωχημένο κρεβάτι, πιο έτοιμοι και ξαναμμένοι από ποτέ!

Ήρθε η ώρα του χορού

Ναι εντάξει, μπορεί να είσαι ντροπαλή, σεμνή και να μην το έχεις καθόλου με τα χορό, αλλά πας ένα στοίχημα ότι εκείνος θα ενθουσιαστεί. Δες κανά-δυο ταινίες με σέξι σκηνές, να πάρεις ιδέες, πιες και ένα σφηνάκι προηγουμένως να χαλαρώσεις, προμηθεύσου και σούπερ σέξι εσώρουχα, και είσαι έτοιμη. Απόψε θα γίνει χαμός!

Κάνε κάτι… απρόσμενο

Κάνετε σεξ με τα φώτα σβηστά; Ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε κάτι σε πιο φωτεινό. Ή μήπως λίγα κεράκια; Ή μουσική; Γενικότερα προσπάθησε να πρωτοτυπήσεις, να βγείτε από καλούπια και στεγανά, και να μπείτε σε… νέες περιπέτειες, χωρίς καν να βγείτε από το σπίτι.

Η ώρα του μασάζ

Ε ναι τι νόμιζες; Ότι δε θα κουραστείς; Φίλη μου ήρθε η ώρα να πιάσεις δουλίτσα και να προσφέρεις ευχαρίστηση και ηδονή στο σύντροφό σου. Προμηθεύσου λαδάκια, αρωματικά έλαια, σίγουρα την κατάλληλη μουσική και φυσικά την καλύτερη τεχνική σου. Επικεντρώσου σε ερωτογενείς ζώνες, ενώ μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς ολόκληρο το κορμί σου και όχι μόνο τα χέρια. Θα ενθουσιαστεί.

Διαβάστε ακόμη:

Η βασική αιτία που καταστρέφει μία σχέση και... σίγουρα δε θα σου αρέσει

Είσαι έτοιμη; 4 κινήσεις στο σεξ που δε θα ξεχάσει ποτέ