Oι άντρες μίλησαν: 6 φωτογραφίες που δε θέλουν να ξαναδούν στο προφίλ σου στο Instagram

Γωγώ Φούντα
Oι άντρες μίλησαν: 6 φωτογραφίες που δε θέλουν να ξαναδούν στο προφίλ σου στο Instagram

Ήρθε η ώρα να σε εκπλήξουμε

Συζητάμε περί σεξ, συμβουλεύουμε, αλλά ξεχνάμε αρκετές φορές την ουσία. Και ξέρεις ποια είναι αυτή; Ότι πλέον τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τα social media. Και άντε και να το καταλάβω σε ό, τι έχει να κάνει το επαγγελματικό κομμάτι, είναι πλέον αμέτρητες εταιρείες οι οποίες στηρίζουν ένα βασικό κομμάτι της προώθησης των προϊόντων τους στα social media, και συγκεκριμένα το Instagram, χωρίς φυσικά να ξεχνάμε το blogging το οποίο πιθανότατα να είναι και το επάγγελμα του μέλλοντος. Ναι, αυτό να το καταλάβω. Τι γίνεται όμως όταν το προφίλ σου στο Instagram παίζει ρόλο και στην προσωπική σου ζωή; Και επειδή μου αρέσει να σε κακομαθαίνω, σου έχω κάποιες σκέψεις των αντρών σχετικά με τις φωτογραφίες μας. Συγκεκριμένα, όλα όσα σιχαίνονται να βλέπουν στο προφίλ σου. Δώσε βάση.

Οι... καρμπόν φωτογραφίες

Νομίζεις ότι τα αγόρια είναι χαζά και δεν ξέρουν τι τους γίνεται; Όταν φίλη μου τραβάς φωτογραφία μόνο με μία συγκεκριμένη πόζα, περιμένεις να πιστέψουν ότι όλα είναι καλά; Ακόμα λοιπόν και αν η γωνία από την οποία φωτογραφίζεσαι, σε δείχνει καλλονή, σταμάτα να την αναπαράγεις καθημερινά. Δε σου λέω να μην την προτιμάς, αλλά δοκίμασε και κάτι άλλο. Έτσι για να αποδείξεις ότι έχεις και δεύτερο προφίλ, ή πόδια ή σώμα γενικότερα. Λέω εγώ τώρα.

2739cab17907d8b030712c95a70ad18a

Γυναίκες που… δεν είναι εσύ

Κοίταξε να δεις φίλη μου. Ο εκάστοτε κύριος, άντρας, αγόρι whatever, σε ακολούθησε για να βλέπει εσένα. Ναι προφανώς και δε χρειάζεται να ανεβάζεις κάθε τρεις και λίγο τη φάτσα σου, αλλά και το αέναο ποστάρισμα των φίλων σου (χωρίς καν να είσαι εσύ μέσα στη φωτογραφία) καταντάει και λίγο εκνευριστικό.

Φωτογραφίες που είναι άσχετες με το λεκτικό από κάτω

Όπως για παράδειγμα το να εύχεσαι Καλά Χριστούγεννα και εσύ απλά να ποζάρεις με το σέξι σου φόρεμα (ούτε καν μπροστά από δέντρο) ή να συνοδεύεις στίχους ενός ποιητή με την πόζα σου με μαγιό! Όλο αυτό δεν τους φαίνεται απλά τραγικό αλλά από ένα σημείο και μετά προκαλεί και το γέλωτα!

e8a9de284ef96993293f2239f0a762f2

Τα… μικρά δοκίμια

Γράφεις γράφεις γράφεις. Ένα ολόκληρο κατεβατό, σε μορφή μικρού διηγήματος θα λέγαμε, χωρίς ιδιαίτερο λόγο μιας και δεν είσαι δημόσιο πρόσωπο να επηρεάσεις την κοινή γνώμη-βασικά με το ζόρι είσαι και γνώστης της κατάστασης-. Ναι, οι άντρες ξενερώνουν με αυτά, και κάτι μας λέει ότι δεν έχουν κι άδικο.

Παιδιά

Έλα τώρα σοβαρά: Ποτέ μου δεν κατάλαβα για ποιο λόγο πρέπει να ανεβάσεις το παιδί, ή το ανιψάκι ή τα βαφτιστήρι σου στο Instagram. Κανένας δε θέλει να ξέρει πόσο το αγαπάς παρά μόνο το ίδιο. Άσε λοιπόν τις φωτογραφίες ανηλίκων και επικεντρώσου στον ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Δεν είσαι και η Kim Kardashian. Έλεος κάπου.

Φωτογραφίες από το γυμναστήριο

Ναι το ξέρουμε ότι γυμνάζεσαι, όχι δεν ενδιαφέρει κανέναν. Η πόζα σου με κολάν και μπουστάκι πάνω στο ελλειπτικό, μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα και κομψή μόνο αν είσαι αγγελάκι της Victoria’s Secrete. Σε κάθε άλλη περίπτωση το αποτέλεσμα βγαίνει λίγο… trash. Και ένας φυσιολογικός άντρας, μπορεί να το δει αυτό.

45f3aedef55b0125ca649032bae7497c

Διαβάστε ακόμη:

5 μικρές αλλαγές που θα σου χαρίσουν το καλύτερο σεξ της ζωής σου

Λυπάμαι: 4 σημάδια ότι θέλει ακόμη την πρώην του