6 σημάδια ότι κάνεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ σεξ

Γωγώ Φούντα
6 σημάδια ότι κάνεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ σεξ

Μπράβο φίλη μου

Συνηθίζουμε να λέμε, ότι η ειλικρίνεια είναι ίσως η σπουδαιότερη αρετή, μιας και σε γλιτώνει από πολλές καταστάσεις, παρά το γεγονός ότι καμιά φορά... σπάει κόκκαλα! Είναι βέβαια και μερικά πράγματα φίλη μου, τα οποία εκτός του ότι δε λέγονται, είναι και δύσκολο να γίνουν αντιληπτά. Για παράδειγμα: Αναρωτιέσαι αν είσαι καλή στο σεξ και αν ο καλός σου, ο παρτενέρ σου ή ο sex buddy σου τελοσπάντων, το απολαμβάνει όσο κι εσύ, αλλά αφενός ντρέπεσαι να τον ρωτήσεις, και αφετέρου ξέρεις ότι πολύ πιθανόν να πει και ψέματα; Μη στενοχωριέσαι κορίτσι μου κι εμείς είμαστε εδώ, διότι ψάξαμε και βρήκαμε κάποια πολύ βασικά σημάδια που μαρτυρούν αν όντως το αγόρι που έχεις απεναντί σου απολαμβάνει το σεξ σου και αν όντως εσύ είσαι η απόλυτη sex queen, όπως υποψιάζεσαι εδώ και αρκετά χρόνια. Λοιπόν, διάβασε με πολλή προσοχή, γιατί το θέμα αυτό ίσως και να σου αλλάξει τη ζωή!

1. Σφίγγει τα χέρια του: Αυτό σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι το βασικότερο σημάδι ότι ένας άντρας είναι εκστασιασμένος και είναι ένα βήμα πριν αρχίσει να φωνάζει! Αν λοιπόν, αισθανθείς στο μπρατσάκι σου, στα οπίσθια ή οπουδήποτε αλλού τελοσπάντων, λίγη περισσότερη δύναμη και πίεση, να ξέρεις ότι σίγουρα κάνεις κάτι πάρα πολύ καλά.

2. Θέλει κι άλλο: Ε δεν είναι λογικό; Ποιος δε θα ήθελε κι άλλο από κάτι τόσο εξαιρετικό; Όχι ότι αν τελικά δεν προτείνει και δεύτερο γύρο, σημαίνει ότι δεν του άρεσε-υπάρχει και το ενδεχόμενο να είναι κουρασμένος ή να αντιμετωπίζει αντικειμενικές δυσκολίες-. Παρόλα αυτά, αν τον έχεις εξαντλήσει, αλλά μαζεύει τα κομμάτια του και θέλει και συνέχεια, τότε άρχισε να αυτοαποκαλείσαι ιέρεια του σεξ, γιατί είσαι!

3. Παραμένει σε... mood: Τι κάνουν οι άντρες μετά το σεξ συνήθως; Πέφτουν ξεροί και αρχίζουν τα ροχαλητά. Είτε δίπλα σου, είτε φεύγουν για το σπίτι τους τρεκλίζοντας. Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που ο καλός σου, αμέσως μετά το σεξ, συνεχίζει να σε χαιδεύει, να σε φιλάει και γενικά να μην μπορεί να ξεκολλήσει από πάνω σου, ή πάει σπίτι του και αρχίσει να σου στέλνει ακατάπαυστα μηνύματα, τότε να ξέρεις ότι η βραδιά σας θα κάνει καιρό να του βγει από το μυαλό.

4. Δε σταματάει να στο λέει: Aν για παράδειγμα, τελειώσατε ό, τι κάνατε, και εκείνος έχει κάτσει σαν αστερίας, και το μόνο που ξεστομίζει είναι: «Θέε μου αυτό ήταν καταπληκτικό», τότε σίγουρα είναι μία πολύ σοβαρή ένδειξη ότι το παιδί αυτό έχει πάθει την πλάκα του και όχι άδικα.

5. Mπαίνει στη διαδικασία να μάθει καινούρια... κόλπα: Ε ναι φυσικά! Όταν εσύ φίλη μου είσαι η προσωποποίηση της ηδονής και της φαντασίας, και προσφέρεις στον άλλο απλόχερα, στιγμές απόλαυσης και ευχαρίστησης, τότε και εκείνος-σε περίπτωση που δεν είναι αχάριστος-θα μπει στη διαδικασία της ανανέωσης προκειμένου να σου ανταποδώσει το καλό που του κάνεις. Στο σημείο αυτό να του πούμε και ένα μεγάλο μπράβο, γιατί του αξίζει.

Διαβάστε ακόμη:

5 λόγοι για τους οποίους ένας άντρας χάνει το ενδιαφέρον του

H βασική αιτία για την οποία απατούν και άντρες και γυναίκες δεν είναι αυτή που περιμένεις