Τρέξε μακριά: 5 σημάδια που φανερώνουν ότι δεν είναι παιδί για γάμο

Τρέξε μακριά: 5 σημάδια που φανερώνουν ότι δεν είναι παιδί για γάμο

Ήρθε η ώρα να αντικρίσεις την αλήθεια κατάματα

Έχετε σχέση, περνάτε καλά, αλλά όπως όλες οι γυναίκες γύρω στα 30, έτσι κι εσύ έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι το γάμο! Τι; Όχι; Φίλη μου, είμαι σίγουρη ότι η σκέψη αυτή απασχολεί το μυαλουδάκι σου, ειδικά αν η σχέση σας έχει κλείσει τον κρίσιμο πρώτο χρόνο. Με λίγα λόγια εσύ να παντρευτείς θέλεις, αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις εκείνος τι θέλει. Το θέμα στην προκειμένη δεν είναι αυτό. Είσαι σίγουρη ότι ο άντρας που έχεις απέναντί σου είναι για γάμο; Ή μήπως να δεις τα σημάδια και να φύγεις μακριά;

Σημάδι πρώτο

Δεν μπορεί να σταματήσει να φλερτάρει. Δεν είπαμε να είναι και μαμούχαλος και να πίνει νερό στο όνομά σου, αλλά βρε κορίτσι μου, όχι και να τρέμεις κάθε φορά που βγαίνει μία βόλτα. Σε περίπτωση λοιπόν που δεν είσαι ήσυχη τώρα που έχετε δεσμό, όταν παντρευτείτε τι θα κάνεις; Θα τρελαθείς ή θα τον αλυσοδέσεις; Όχι κορίτσι μου, δε σε έχω για κάτι τέτοιο.

Σημάδι δεύτερο

Δεν είναι παιδί εμπιστοσύνης βρε φίλη μου. Πώς να στο πω απλά; Δεν κρατάει τις υποσχέσεις του. Από το πιο απλό μέχρι το πιο σημαντικό. Στην προκειμένη, ακόμα κι αν σου υποσχεθεί ότι θα παντρευτείτε, πιθανότατα μετά από λίγο καιρό να αρνείται τη δήλωση αυτή. Για τέτοια είσαι τώρα;

Σημάδι τρίτο

Έχει θέμα με την εμφάνισή σου. Και εννοώ εμμονή. Δε λέω, να μη θαυμάζει και να αποθεώνει τα σωματικά σου προσόντα, αλλά πάνω απ’ όλα είσαι άνθρωπος με περιεχόμενο και συναισθήματα (καλλονή πάντα αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Άνθρωποι που δίνουν μεγάλη σημασία στην εμφάνιση σημαίνει ότι βαριούνται εύκολα. Διότι κακά τα ψέματα, ο ενθουσιασμός για τα ωραία οπίσθια κάποια στιγμή περνάει.

Σημάδι τέταρτο

Είναι σπάταλος. Και εφόσον είσαι κι εσύ (το παίρνω αυτό ως δεδομένο), σπιτικό δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξετε. Οι άντρες εκ φύσεως είναι πιο σφιχτοχέρηδες, και καλά κάνουν, γιατί τα χρήματα υπάρχουν για να τα ξοδεύουμε εμείς.

Σημάδι πέμπτο

Έχει τρομερό κόλλημα με την μαμά του. Και δε λέω να την αγαπάει και να του λείπει όταν έχει μέρες να τη δει. Μητέρα του είναι, είναι απολύτως φυσιολογικό. Εννοώ να είσαι τόσο εξαρτημένος από αυτή, που να της επιτρέπει να επεμβαίνει δε διάφορους τομείς της ζωής του. Και προφανέστατα και στο γάμο του. Μακριά!

Διαβάστε ακόμη:

5 facts που μάλλον δε γνώριζες περί σεξ

Αυτά τα 10 πράγματα τον ενδιαφέρουν περισσότερο από την εμφάνισή σου