Γλώσσα του σώματος: Πώς θα καταλάβεις ότι δε σε θέλει!

Γωγώ Φούντα
Γλώσσα του σώματος: Πώς θα καταλάβεις ότι δε σε θέλει!

Φίλη μου λυπάμαι

Μέρες που είναι δεν πρέπει να σε στενοχωρούμε, είναι ήδη αρκετά πένθιμη η ατμόσφαιρα, αλλά λυπάμαι θα σε στενοχωρήσουμε. Αν βέβαια μπορεί κανείς να πει ότι η αλήθεια ισούται με στενοχώρια. Διότι φίλη μου, το παρακάτω θέμα είναι γεμάτο αλήθεια, ειλικρίνεια και κυρίως ντόμπρες κουβέντες. Με λίγα λόγια, πώς θα καταλάβεις από τη γλώσσα του σώματος ότι δεν σε θέλει.

Αυτά τα μάτια ήτανε πλάνα…

Βασικά όχι πλάνα, το βλέμμα ήταν… απλανές! Και για να γίνω πιο κατανοητή: Είτε μιλάει στον παππού του, είτε σε σένα, το βλέμμα του είναι ακριβώς το ίδιο: Απλανές, αχανές, σαν να ταξιδεύει κάπου αλλού! Στο λέω για να το ξέρεις: Όταν ο άλλος σε ποθεί, τα μάτια του πετάνε σπίθες. Διαφορετικά, λυπάμαι αλλά το αγόρι δε γουστάρει.

Το ψεύτικο χαμόγελο

Έχεις νιώσει ποτέ να είσαι τόσο χαρούμενη που να γελάνε και τα μουστάκια σου; (αν και ελπίζω να κάνεις αποτρίχωση). Ε λοιπόν αυτός δεν ανήκει στην κατηγορία αυτή, τουλάχιστον όχι όσο είναι μαζί σου. Το χαμόγελό του είναι βεβιασμένο, αμήχανο και μαρτυρά βαρεμάρα και πόνο ψυχούλας. Να σου πω κάτι; Φύγε να μην του γίνεσαι και βάρος. Είσαι κυρία εσύ!

Δε βλέπει την ώρα…

… για να φύγει! Μακριά σου. Όταν είσαι με αυτόν που θέλεις, τα λεπτά και οι ώρες δεν έχουν σημασία. Ε λοιπόν, γι’ αυτόν έχουν. Κοιτάζει συνέχεια το ρολόι του και δείχνει νευρικός. Θέλει να φύγει και καταπιέζεται. Στο καλό!

Είναι κλειστός…

Και δεν εννοώ σαν άνθρωπος. Ας είναι βασικά δεν μας νοιάζει. Όταν κάθεται απέναντί σου, είναι μαζεμένος και… φοβισμένος. Εκείνος που σε θέλει, κάθεται χαλαρός, και άνετος, χωρίς να τον νοιάζει και ιδιαίτερα να εκτεθεί, γιατί μάλλον αυτό θέλει! Σε περίπτωση λοιπόν που δεις κανένα σταυροπόδι, τρέξε να κρυφτείς.

Και όχι μόνο αυτό…

Άντε και δεν έχει χώρο να απλωθεί. Όσο όμως στενάχωρα κι αν είναι, πάντα θα βρει τρόπο να στρέψει στέρνο και πατούσες προς το μέρος σου. Γιατί σε θέλει. Σε περίπτωση που δεν το κάνει, κάτι πάει πολύ στραβά. Σε περίπτωση που σου γυρίσει και πλάτη, κλάφτα Χαράλαμπε!

Διαβάστε ακόμη:

5 μικρές λεπτομέρειες που ξενερώνουν τους άντρες στο λεπτό

5 κινήσεις για να του δώσεις το καλύτερο σεξ της ζωής του