4 σημάδια ότι αυτός που θέλεις... σε κοροϊδεύει

Γωγώ Φούντα
4 σημάδια ότι αυτός που θέλεις... σε κοροϊδεύει

Για να μη λες ότι δε σε προειδοποιήσαμε

Ποιος είναι ο ακρογωνιαίος λίθος μίας σχέσης; Μα φυσικά η αλήθεια και η εμπιστοσύνη. Δυστυχώς όμως φίλη μου, αυτά δεν είναι πάντα αυτονόητα, με αποτέλεσμα αρκετές σχέσεις να είναι βασισμένες στο ψέμα και την αυταπάτη. Πόσο μάλλον όταν εσύ δεν είσαι σε θέση να το αντιληφθείς με αποτέλεσμα να ζεις το όνειρο και να έχεις εγκατασταθεί στο ροζ σου συννεφάκι. Λυπάμαι που θα σου το πω, αλλά σου έχω τέσσερα σημάδια ότι ο άνθρωπος με τον οποίο είσαι ερωτευμένη, σε κοροϊδεύει.

1. Μιλάει πολύ: Και όχι μόνο μιλάει πολύ, λέει και βαρύγδουπα πράγματα. Με λίγα λόγια σε αποθεώνει από την πρώτη εβδομάδα που βγαίνετε, σαν να είσαι η γυναίκα της ζωής του ένα πράγμα, και ξεκινάει να κάνει σχέδια για το μέλλον, τα οποία όπως θα φανεί στη συνέχεια, μάλλον θα ξεχάσει. Αλλά σε περίπτωση που δεν μπορείς να περιμένεις για να δεις τη συνέχεια, τότε να ξέρεις ότι αν έχετε βγει δύο ραντεβού, είναι φθινόπωρο και σου προτείνει να πάτε μαζί διακοπές το καλοκαίρι, να ξέρεις ότι ο τύπος δεν είναι στα καλά του και πολύ σύντομα θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.

2. Δικαιολογείται μονίμως: Και γιατί να δικαιολογηθεί εφόσον δεν υπάρχει λόγος; Μα φυσικά και υπάρχει διότι σε έστησε, ακύρωσε το ραντεβού σας τελευταία στιγμή, δεν μπορεί το Σάββατο να πάτε σινεμά γιατί έχει κάτι (!) με τον κολλητό του, και γενικά αυτή την περίοδο έχει πάρα πολλή δουλειά και δε θα έχει τόσο χρόνο-όσο θα ήθελε-για σένα! Θέλεις κι αλλες δικαιολογίες για να καταλάβεις ότι ο άνθρωπος, όχι μόνο δεν καίγεται, αλλά δεν ενδιαφέρεται καν;

3. Αναφέρει συχνά το παρελθόν του: Το κάνει για να σε εντυπωσιάσει; Το κάνει για να σε... σκαλώσει; Το κάνει για να αντιληφθείς ότι είναι playboy και δεν είναι και για πολλά πολλά; Βασικά όποιος κι αν είναι ο λόγος που το κάνει, ίσως να μην το μάθεις και ποτέ, εσύ θα πρέπει να καταλάβεις, ότι μάλλον αυτός ο άνθρωπος δεν κάνει γι' αυτό που θέλεις. Άσε που πολύ πιθανό να λέει και ψέματα για όλα όσα του έχουν συμβεί. Με λίγα λόγια είναι και ψεύτης και δεν έχει καθόλου τακτ. Ε πάει πολύ!

4. Οι φίλοι του είναι φαντάσματα: Ονόματα ακούς, όλα κι όλα. Ανθρώπους δε βλέπεις και εκεί είναι το θέμα. Έχουμε μία υποψία βέβαια, ότι οι άντρες δεν το σκέφτονται και ιδιαίτερα προκειμένου να γνωρίσουν μία γυναίκα στον κύκλο τους, όποια ιδιότητα κι αν έχει αυτή. Φαντάσου λοιπόν να βγαίνετε κάποιους μήνες κι εσύ να μην έχεις δει την παρέα του ούτε σε φωτογραφία. Τα μισά να μας έκανε!