8 πράγματα στο σεξ που κάθε άντρας θέλει

Γωγώ Φούντα
8 πράγματα στο σεξ που κάθε άντρας θέλει

Σίγουρα και ο δικός σου

Ναι όλοι μας είμαστε διαφορετικοί και δεν αρέσουν σε όλους τα ίδια πράγματα. Ωστόσο, σε κάποιες περιπτώσεις, φαίνεται να συμφωνούμε. Για παράδειγμα στο θέμα του σεξ: Υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις, που αρέσουν σε όλους τους άντρες ανεξαιρέτως. Παρακάτω στις έχω αναλυτικά.

1. Να το πάρεις... πατριωτικά: Εντάξει δεν είπαμε να βγεις στα μπαλκόνια και να φωνάζεις πόσο καλός εραστής είναι ο καλός σου, αλλά βρε κορίτσι μου μην είσαι κι εσύ αγαλματάκια ακούνητα και αγέλαστα. Και καλά, σου επιτρέπουμε να μην κάνεις το πρώτο βήμα, αλλά σε περίπτωση που το κάνει εκείνος, δείξε έναν ενθουσιασμό τρομάρα σου! Μόνος του αγωνίζεται και μάχεται ο δόλιος; Μην κάθεσαι σαν πριγκίπισσα που περιμένει την επιφoίτηση.

2. Και μην ξεχνάς ποτέ τα σέξι εσώρουχα. Δε λέμε φυσικά να τριγυρνάς μονίμως με δαντέλα και ζαρτιέρες, αλλά βρε κορίτσι μου και η κιλότα της γιαγιάς σου δεν είναι λύση. Γενικότερα, συγνώμη που σε απογοητεύουμε, αλλά να ξέρεις ότι οτιδήποτε σέξι σίγουρα δεν είναι βολικό. Οπότε όταν έρχεται η στιγμή να γίνεις γυναίκα πλανεύτρα, άσε τα βαμβακερά και προτίμησε κάτι πιο μπελαλίδικο. Εξάλλου, σε λίγα λεπτά θα τα βγάλεις. Τι αγχώνεσαι;

3. Προκαταρκτικά και Άγιος ο Θεός: Ποιος σου είπε βρε τέρας ότι οι άντρες δεν αγαπούν τα προκαταρκτικά; Όποιος σου το είπε τελοσπάντων δεν ξέρει τι του γίνεται! Προφανώς και τους αρέσουν και προφανώς τους είναι απαραίτητα και αναγκαία για την επιτυχή έκβαση της βραδιάς. Έλα στα συγκαλά σου και κάντου και κανένα παιχνιδάκι. Παιδί είναι κι αυτός!

4. Όταν ένα ζευγάρι είναι καιρό μαζί, τότε μοιραία έρχεται η ώρα που η ρουτίνα και η καθημερινότητα χτυπά. Οπότε φίλη μου, μη διστάσεις να είσαι αυθόρμητη και τολμηρή. Βάλε λίγη ποικιλία στη ζωή σου κι αν δε σου βγει αυτό που πας να κάνεις γέλα δυνατά. Δεν πρόκειται κανένας να σε παρεξηγήσει.

5. Και σαφώς το dirty talking είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο. Πραγματικά πώς να αντέξει κανείς να κάνει σεξ στα μουγγά; Και καλά, άντε και εκείνος όλο και κάτι λέει, αν εσύ κάνεις σα να σου έχουν κόψει τη γλώσσα, ε τότε κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα αρχίσει τα νοήματα! Και ξέρουμε όλοι ότι τα νοήματα στο σεξ ΔΕΝ είναι σέξι!!!

6. Επίσης, έτσι όπως θα λες τα διάφορα τα δικά σου, μην παραλείπεις να φωνάζεις και το όνομά του! Εντάξει δεν είπαμε να σηκώσεις τη γειτονιά στο πόδι, αλλά γενικά οι άντρες έχουν ένα θέμα με την επιβεβαίωση αυτού του τύπου. Τώρα αν τον λένε Αναξίμανδρο, ένα μικρό θεματάκι θα το έχεις αλλά δε βαριέσαι; Όλα για τον άνθρωπο είναι.

7. Και σε παρακαλούμε, ό, τι κι αν συμβεί, ποτέ μα ποτέ μη χάνεις το χιούμορ σου. Δεν υπάρχει άντρας που να μη γοητεύεται από μία γυναίκα που παίρνει τα πράγματα χαλαρά ακόμα και κατά τη διάρκεια του σεξ. 'Ετσι κι αλλιώς είναι αστείο από μόνο του, οπότε μην αγχώνεσαι.

8. Και φυσικά να σε κάνει να τελειώνεις. Ε και ποιος άντρας δεν το θέλει αυτό βρε κορίτσι μου; Χωρίς φυσικά να θέλουμε να σε φορτώσουμε με άγχος. Καταλαβαίνεις έτσι;