6+1 σπιτικά... sex toys!

6+1 σπιτικά... sex toys!

Απλά, καθημερινά αντικείμενα που μπορούν να χαρίσουν απίστευτες στιγμές ηδονής!

H φαντασία και η ευρηματικότητα είναι δύο πολύ σημαντικά στοιχεία για να είναι η ζωή μας ενδιαφέρουσα και συναρπαστική. Ποιος είπε λοιπόν ότι τα συγκεκριμένα στοιχεία δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε και στις σεξουαλικές μας περιπτύξεις ειδικά όταν αισθανόμαστε ότι έχουμε... βαλτώσει! Αν είστε από τους ανθρώπους που δεν αγαπούν τα πατροπαράδοτα ή απλά την βρίσκουν με τα περίεργα και πρωτότυπα, ψάξαμε και βρήκαμε κάποια απλά και καθημερινά αντικείμενα, τα οποία θα μπορούσαν άνετα να χρησιμοποιηθούν ως sex toys, και μάλιστα να κάνουν καλύτερη δουλειά ακόμα και από... δονητή! Kαι το σημαντικότερο; Δεν χρειάζεται να χαλάσετε ούτε ένα ευρώ!

1. Κουτάλια: Ποιος είπε ότι τα κουτάλια είναι μόνο για να τρώμε σούπα; Βάλτε ένα κουτάλι, μικρό ή μεγάλο δεν έχει σημασία, στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες έτσι ώστε να είναι αρκετά δροσερό αλλά όχι και πάγος. Βάλτε κάτω τον παρτενέρ σας και αρχίστε τα παιχνιδάκια. Περάστε το κουτάλι από τα χείλη του, το λαιμό και σταδιακά προχωρείστε προς τα κάτω στα γεννητικά του όργανα και γενικότερα στην όλη περιοχή. Να είστε σίγουρες ότι θα σας ευγνωμονεί στο τέλος!

2. Οδοντόβουρτσα με... μπαταρία: Αν δεν έχετε, να πάτε οπωσδήποτε να πάρετε! Όχι μόνο είναι πιο αποτελεσματική με την υγιεινή του στόματος, αλλά βρε αδερφέ, σε μία στιγμή ανάγκης να βρεθείς, να έχεις κάπου να ακουμπήσεις! Αν θέλετε λοιπόν περίεργους πειραματισμούς με τον καλό σας, πάρτε μία ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, πλύντε καλά την βάση της με ζεστό νερό και σαπούνι και ζητήστε του να την βάλει μέσα σας. Αφού έχει βάλει σε λειτουργία την δόνηση φυσικά!

3. Βούρτσα μαλλιών: Ποιος θα σας τό λεγε, ότι ένα τόσο αθώο αντικείμενο που χρησιμοποιείται κατεξοχήν για τον γυναικείο καλλωπισμό, θα μπορούσε ταυτόχρονα να είναι τόσο σέξι και kinky. Πάρτε λοιπόν την βούρτσα και από την πλευρά που έχει τα «δόντια», περάστε την αργά αργά από τα οπίσθιά του. Ζητήστε του να κάνει το ίδιο και με εσάς. Η ανάποδη πλευρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ωραιότατα για... σκαμπίλια!

4. Γραβάτα: Πως λέμε παλιό αμερικάνικο κόλπο; Η συγκεκριμένη είναι παλιά κινηματογραφική σκηνή! Άντρας κουρασμένος επιστρέφει από δουλειά φορώντας κοστούμι και φυσικά γραβάτα! Εσείς μόλις τον βλέπετε τον αρπάζετε από την άκρη της, τον τραβάτε κοντά σας και του δίνετε ένα φλογερό και γεμάτο υποσχέσεις φιλί. Στη συνέχεια τα πράγματα είναι απλά. Η γραβάτα, όπως και τα υπόλοιπα ρούχα, βγαίνουν, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παίξετε... τυφλόμυγα. Κλείστε του λοιπόν τα μάτια, απαγορεύστε του να σας αγγίζει και κάντε του τα κόλπα σας.

5. Μανταλάκια: Ναι καλά διαβάσατε! Ένα κατεξοχήν αντικείμενο οικιακής χρήσης μιας και χρησιμεύουν στο άπλωμα των ρούχων. Μέχρι τώρα βέβαια... Γιατί όποιος ψάχνει βρίσκει κι εμείς ανακαλύψαμε μία ακόμα χρήση τους. Πάρτε λοιπόν από 2 μανταλάκια και πιάστε με αυτά τις θηλές τόσο τις δικές του όσο και τις δικές σας.Προσοχή, το διάστημα που θα πρέπει να τις αφήσετε διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο γιατί ο καθένας έχει διαφορετικό ποσοστό ευαισθησίας στην περιοχή. Μόλις απομακρύνετε τα μανταλάκια, οι θηλές σας θα είναι φουλ ερεθισμένες λόγω της υψηλής συγκέντρωσης αίματος!

6. Πετσέτα: Αν τα υπόλοιπα σας φάνηκαν κάπως περίεργα, τότε η πετσέτα, μπάνιου πάντα, είναι από τα πιο σέξι αντικείμενα που μπορούν να υπάρξουν κατά γενική ομολογία. Εσείς καθίστε στα τέσερα και ζητήστε του να την περάσει ακριβώς κάτω από την κοιλιά σας. Αυτό θα χρησιμεύσει κατά τη διείσδυση να σας τραβάει ταυτόχρονα πιο κοντά του και πιο απότομα με αποτέλεσμα η αίσθηση να είναι εντονότερη.

7. Ηλεκτρική... σκούπα: Μπορεί να είναι λίγο μπελαλίδικο το συγκεκριμένο, γιατί συνήθως η ηλεκτρική σκούπα βρίσκεται σε κάποιο ντουλάπι ή αποθήκη, αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο. Βγάλτε φυσικά το στόμιο και αφήστε μόνο τον στρογγυλό σωλήνα. Αφού βγάλετε το εσώρουχό σας και βάλετε φυσικά την σκούπα στην πρίζα, ζητήστε του να φέρει την άκρη τησ κούπας κοντά στην κλείτορίδα σας. Η αίσθηση του αέρα στην συγκεκριμένη περιοχή, θα σας χαρίσει στιγμές συγκίνησης και ηδονής. Προσοχή, επειδή συνήθως η ένταση είναι αρκετά μεγάλη, έχετε το νου σας για τυχόν ατυχήματα...

Διαβάστε επίσης:

Μικρό πέος: Tips για να το αξιοποιήσετε στο έπακρον!

5 σέξι τρόποι για να χρησιμοποιήσετε έναν δονητή!

Αυτό που θέλουν οι άντρες: ποιο είναι το ιδανικό μέρος για το πρώτο ραντεβού (έρευνα)