10 σημάδια για να καταλάβεις αν σε θέλει ή όχι

10 σημάδια για να καταλάβεις αν σε θέλει ή όχι

Αυτές οι λεπτομέρειες...

Βρίσκεστε σε μία επικοινωνία αλλά σε σχέση δεν είστε. Και αυτό είναι που σε βασανίζει. Κάνεις τα απαραίτητα meetings με φίλες και κολλητούς και προσπαθείς να ξεκαθαρίσεις το τοπίο. Σε θέλει ή όχι; Δες τα παρακάτω σημάδια, βάλε τικ σε όσα βλέπεις πως εκφράζουν αυτό που υπάρχει μεταξύ σας και βγάλε τα συμπεράσματά σου.

1. Γελάει με όλα τα αστεία σου. Ναι, είσαι μια κωμική ψυχή, αλλά τα αστεία σου δεν είναι πάντα πετυχημένα. Απλά του αρέσεις εσύ. Το πιασες;

2. Θέλει να μάθει διάφορες πληροφορίες για εσένα. Και ακόμα καλύτερο; Ενδιαφέρεται και για τις φίλες σου (αλλά όχι με πονηρό σκοπό).

3. Σε αγγίζει χαμηλά στη μέση. Κλασική αντρική κίνηση ενός άντρα που ενδιαφέρεται και θέλει να δείξει προστατευτικός. Ή πολύ απλά του αρέσει να αγγίζει κάποιο συγκεκριμένο σημείο στο σώμα σου, όπως την κοιλιά σου ή πίσω από το αυτί σου.

4. Σε κερνάει τα ποτά ή το φαγητό όταν βγαίνετε. Δεν είσαι ένα ακόμα ραντεβού. Βλέπει λίγο μέλλον μαζί σου.

5. Σου δίνει το παλτό του γιατί κρυώνεις. Εσύ πάλι δεν ντύθηκες βαριά και εκείνος νιώθει ο ιππότης σου. Ένα τικ μεγάλο για αυτόν τον άντρα.

6. Σου στέλνει μηνύματα αργά το βράδυ. Κανείς δεν είναι ξύπνιος στις 3 τα ξημερώματα (εκτός και αν δουλεύει) και αναρωτιέται πώς πάει η δική σου ζωή... Κάτι σημαίνει...

7. Προσπαθεί να βρει μια ταινία που θα αρέσει και σε εσένα για να σε καλέσει σπίτι του. Το κίνητρό του είναι βέβαια πονηρό, καθώς όλοι ξέρουμε που καταλήγει η ταινία στο σπίτι.

8. Θέλει να χουχουλιάσετε. Οι άντρες δεν φημίζονται για το πόσο ρομαντικοί είναι. Όταν γίνονται, απλά το νιώθουν και απλά μας θέλουν πολύ.

9. Έχει κάνει like σε όλες τις Instagram φωτογραφίες σου και τουλάχιστον στις μισές στο Facebook. Aλάνθαστο σημάδι!

10. Πιάνει το πόδι σου όταν σου λέει κάτι σημαντικό. Δεν είναι ότι παθιάστηκε με την ιστορία που λέει, όσο ότι θέλει να σε αγγίξει.