Τα πιο ιδανικά χρώματα για τους τοίχους των μικρών σπιτιών

Ερμιόνη Σαρρή
Τα πιο ιδανικά χρώματα για τους τοίχους των μικρών σπιτιών

Τα μικρά σπίτια είναι λίγο πιο cosy, είναι τα σπίτια ας πούμε της παρέας. Μας θυμίζουν κάτι από τα φοιτητικά μας χρόνια και φυσικά είναι πολύ πιο εύκολα στην καθαριότητα. Οκ, μπορεί να μην είναι τόσο άνετα αλλά να ξέρεις πως με το σωστό τρόπο διακόσμησης και τα κατάλληλα χρώματα θα φαίνεται σχεδόν διπλάσιο.

Τι χρώματα, λοιπόν, πρέπει να επιλέξεις για τους τοίχους του σαλονιού, της κρεβατοκάμαρας ή του διαδρόμου;

Λευκό

Εντάξει, δε σου το λέω σα νέο απλά στο υπενθυμίζω. Οι λευκοί τοίχοι δείχνουν τους χώρους σχεδόν διπλάσιους και φυσικά πολύ πιο φωτεινούς. Απλά μην αγοράσεις ένα άσπρο χρώμα στο κουτουρού, αυτό στο έχω εξηγήσεις λίγες ημέρες πριν.

3bfca9440c123db2983d0a65ddd50128

Ανοιχτό γκρι

Aν θες να δημιουργήσεις μία πιο Industrial εικόνα στους χώρους του σπιτιού σου τότε επένδυσε σε ένα απαλό- ανοιχτό γκρι. Και το καλύτερο; Δε φαίνονται τόσο έντονα οι λεκέδες.

Μέντα

Σου θυμίζει λίγο άνοιξη αλλά θα ήταν τέλειο χρώμα για την κρεβατοκάμαρά σου. Ίσως και το ιδανικό χρώμα για έναν τοίχο του σπιτιού σου. Ταιριάζει φοβερά με το γκρι, το μπλε, το λευκό και το καφέ.

Παστέλ αποχρώσεις (ροζ, κίτρινο απαλό κ.α)

Το ροζ είναι πιο κοριτσίστικο χρώμα και θα σου το προτείναμε κυρίως για την κρεβατοκάμαρά σου. Ένα κίτρινο απαλό (της ώχρας με λίγα λόγια) μπορεί να υπάρξει ακόμα και στο σαλόνι σου.

dc26a6f75fff1cc1351c8cddaa90434d