5 πράγματα για να κάνεις το μπάνιο σου πιο μοντέρνο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
5 πράγματα για να κάνεις το μπάνιο σου πιο μοντέρνο

Εσύ τα έχεις στο μπάνιο σου;

Μπορεί τα τελευταία χρόνια η κουζίνα σου να αποτελεί τον χώρο που περνάς τον περισσότερο χρόνο σου μέσα στο σπίτι, γιατί αποτελεί κάτι παραπάνω απλά από τον χώρο που μαγειρεύεις, τώρα όμως το μπάνιο σου έρχεται να αντικαταστήσει αυτή τη συνήθεια.

Το μπάνιο σου τώρα αποτελεί το καινούργιο σου καταφύγιο, το μέρος όπου μπορείς να κάτσεις με τις ώρες (αν μένεις μόνη σου) και να περιποιηθείς τον εαυτό σου, να κάνεις ένα ζεστό και χαλαρωτικό αφρόλουτρο κ.ο.κ.
Έτσι μπορείς να το διακοσμήσεις με διάφορα αντικείμενα και μικροέπιπλα, για να το κάνεις να θυμίζει κάτι παραπάνω από ένα απλό μπάνιο.

Βελούδινα vintage χαλάκια
Το βελούδο ήταν ένα από τα trend που κυριάρχησαν την προηγούμενη χρονιά σε ρούχα και παπούτσια. Γιατί όμως τα χαλάκια του μπάνιου μας να μην είναι και αυτά μοδάτα. Άλλωστε ποιος θα ήθελε ένα απλό αδιάφορο πατάκι, από τη στιγμή που θα μπορούσε να πατάει σε ένα υπέροχο βελούδινο vintage χαλί;

Επιτοίχιες βρύσες
Με τα σπίτια να γίνονται όλο και μικρότερα, δεν αποτελεί καμία έκπληξη που αυτή η έξυπνη κίνηση εξοικονόμησης χώρου έγινε trend το 2016. Αυτή η τάση ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής και τη χρησιμοποίησαν πολλοί σε ορείχαλκο.

 2036070 1483733817.640x0c

Art Deco επιρροές
Εκτός από τις επιτοίχιες βρύσες και τα βελούδινα χαλάκια, άλλο ένα trend που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο μπάνιο σου, πόσο μάλλον αν φτιάχνεις τώρα το σπίτι σου, είναι το μωσαϊκό, το οποίο μπορεί να σου φαίνεται πολύ παλιακό ως σχέδιο, αλλά είναι πολύ μοντέρνο αν διαλέξεις το κατάλληλο σχέδιο.

Τετράγωνα πλακάκια
Ίσως να θυμάσαι πιο παλιά στο σπίτι των γονιών σου ή διάφορων συγγενών σου πως στο μπάνιο τους είχαν τετράγωνα πλακάκια. Ε λοιπόν, αυτά τα πλακάκια ήρθαν και πάλι στη μόδα με κάποιες διαφοροποιήσεις και ναι είναι το πιο τέλειο trend που μπορείς να βάλεις και στο δικό σου σπίτι.

 2036062 1483733816.640x0c

Μαύρο μάρμαρο
Ναι, ναι και πάλι ναι! Ό,τι και να πεις για το συγκεκριμένο trend είναι λίγο. Αν το όνειρο σου ήταν πάντα ένα μονόχρωμο και μοντέρνο μπάνιο, τότε αυτό που χρειάζεσαι είναι να βάλεις μαύρο μάρμαρο. Ίσως να σου κοστίσει κάτι παραπάνω, αλλά δεν θα θες να αποχωριστείς το μπάνιο σου.

 2036066 1483733816.640x0c