Seafoam Green ή αλλιώς το νέο χρώμα που θα λατρέψεις στη διακόσμηση του σπιτιού σου

Ερμιόνη Σαρρή
Seafoam Green ή αλλιώς το νέο χρώμα που θα λατρέψεις στη διακόσμηση του σπιτιού σου

Και ναι, αυτό είναι το χρώμα μας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Το χρώμα της μέντας θεωρείται πλέον μία από τις πιο ανερχόμενες αποχρώσεις για τη διακόσμηση ενός σπιτιού! Μπορεί να το έχουμε συνδέσει με το καλοκαίρι ή την άνοιξη αλλά δε χρειάζεται να το αποφεύγουμε τους μήνες που η θερμοκρασία είναι στα χαμηλά της. Χωρίς να είμαστε experts, μπορούμε να σου τονίσουμε πως η απαλή αυτή απόχρωση του πράσινου θα φέρει στους χώρους σου αρμονία και θετική ενέργεια.

Αν έχεις στο πρόγραμμα κάποιο γενικό φρεσκάρισμα στο σπίτι, τότε μη διστάσεις να βάψεις κάποιον τοίχο της κρεβατοκάμαράς σου στο χρώμα της μέντας ή του σαλονιού σου. Είναι ένα ας το πούμε ρομαντικό χρώμα το οποίο συνδυάζεται άψογα με το ροζ, το γκρι, το καφέ ή και το άσπρο.

Τα ντουλάπια της κουζίνας σου θα μπορούσαν επίσης να γίνουν λίγο seafoam green ή να σπάσεις τη μονοτονία του άσπρου ξύλου με μερικές καρέκλες στη συγκεκριμένη απόχρωση.

fb3bc92ce143c0ab21b06629a4ec4718
a40b0587dd4142bb40643ecc780d843b

Το χρώμα της μέντας μπορεί να υπάρχει και στα διακοσμητικά αντικείμενα του σπιτιού όπως μαξιλάρια, παπλωματοθήκη, χαλάκι του μπάνιου ή πιάτα. Ένα φωτιστικό σε αυτή την πράσινη απόχρωση θα αλλάξει σε χρόνο dt το χώρο του σπιτιού σου, ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα.

Σου έχουμε πει και στο παρελθόν πως δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψεις εκατοντάδες ή χιλιάδες ευρώ για να ανανεώσεις τους χώρους του σπιτιού σου. Το να βάψεις τις παλιές καρέκλες της κουζίνας μόνη σου, πιστεψέ μας δε θα κοστίσει απολύτως τίποτα. Ούτε σε θέμα χρόνου (για να σε προλάβουμε.

c11e89f34b2172a75bc6415db6be4de4