Το απόλυτο trick για να κάνεις την κρεβατοκάμαρα σου να δείχνει πιο «stylish»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το απόλυτο trick για να κάνεις την κρεβατοκάμαρα σου να δείχνει πιο «stylish»

Και όμως είναι πιο απλό απ’ όσο φαντάζεσαι

Οι δουλειές του σπιτιού είναι ίσως ένα από τα πιο βαρετά πράγματα που μπορείς και πρέπει να κάνεις μέσα σε αυτά τα λίγα τετραγωνικά που μένεις. Και αν μένεις και μόνη σου και δεν έχεις τη βοήθεια της μαμάς, τότε είναι ακόμη πιο δύσκολη η κατάσταση.

Όμως όλο αυτό έχει και τα θετικά του γιατί όταν μένεις μόνη σου, μόνο εσύ ξέρεις τι είναι αυτό που χρειάζεται το σπίτι σου και πώς να το κάνεις καλά, και όταν το έχεις στην εν τέλεια και καθαρό νιώθεις μία ηθική ικανοποίηση. Ένας από τους χώρους που περνάς τις περισσότερες ώρες της ζωής σου δεν είναι άλλος από την κρεβατοκάμαρα.

Γι’ αυτό υπάρχει κι ένα trick με το οποίο μπορείς να την κάνεις να φαίνεται πιο φωτεινή, chic, stylish και «γεμάτη». Και όμως είναι πιο απλό απ’ όσο φαντάζεσαι. Το απόλυτο trick που είναι trend, δεν είναι άλλο από τα μαξιλάρια. Το να έχεις επάνω στο κρεβάτι σου πολλά μαξιλάρια δίνει μία άλλη νότα στον χώρο σου και αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως πρέπει να τα χρησιμοποιείς όλα.

Στο παρακάτω βίντεο μία διακοσμήτρια σου δείχνει πώς ακριβώς μπορείς να γεμίσεις το κρεβάτι σου με μαξιλάρια και να μην φαίνεται «φορτωμένο».