Minimal ανοιξιάτικες ιδέες διακόσμησης για εσένα που θες να σηκώσεις τα χαλιά

Ερμιόνη Σαρρή
Minimal ανοιξιάτικες ιδέες διακόσμησης για εσένα που θες να σηκώσεις τα χαλιά

Σε ποιο χρώμα να ποντάρεις για ένα chic αποτέλεσμα;

Έχεις παρασυρθεί από τον καιρό και βασικά βαρέθηκες να περπατάς πάνω στα χοντρά και ζεστά χαλιά σου. Θες να μπεις σε ανοιξιάτικο mood, να φωτίσεις το σπίτι σου και να διώξεις την «βαριά» και χειμωνιάτικη διακόσμηση από το σαλόνι σου. Βλέπεις κατά τους κρύους μήνες του χρόνου προτιμάμε πιο σκούρες αποχρώσεις για να κρατάμε τους χώρους μας πιο ζεστούς.

Στην παρακάτω gallery θα δεις μερικές ανοιξιάτικες και κυρίως minimal προτάσεις διακόσμησης στις οποίες επικρατεί το λευκό. Πρώτα από όλα σήκωσε τα χαλιά και αντικατέστησέ τα με ανοιξιάτικα και πιο φωτεινά. Επίσης, βγάλε και τα cosy ριχτάρια από τους καναπέδες σου και άλλαξε τις κουρτίνες.

Το λευκό είναι ένα χρώμα που ειδικά αυτούς τους πιο θερμούς μήνες του χρόνου αγαπάμε αρκετά για την διακόσμηση του σπιτιού μας. Με διάφορα mix and matches (black & white για παράδειγμα) μπορείς να κρατήσεις το σαλόνι σου σε minimal και ανοιξιάτικο ύφος. Παρακάτω θα δεις τις φωτογραφίες και επίλεξε εσύ τι ακριβώς μπορείς να «κλέψεις» από απόψη διακόσμησης για το σαλόνι σου.

Διάβασε επίσης:

Green marble: Το pinterest κάνει ήδη τη δική του υπόκλιση στο νέο αυτό decor trend

Πώς θα αρχίσεις να κάνεις κάπως πιο ανοιξιάτικο το σαλόνι σου