Θες και άλλες μπάλες για το δέντρο σου; Φτιάξε αυτές μέσα σε χρόνο dt!

Ερμιόνη Σαρρή
Θες και άλλες μπάλες για το δέντρο σου; Φτιάξε αυτές μέσα σε χρόνο dt!

... μέσα σε 2 λεπτά θα είναι έτοιμες!

Έχουμε μπει για τα καλά σε xmas mood οπότε ακόμη και αν έχεις στολίσει το δέντρο σου όλο και κάποια μπάλα θα θελήσεις μέσα στον επόμενο μήνα (και λιγότερο) να προσθέσεις. Κάποια ίσως σου χάλασε, έσπασε ή πολύ απλά συνειδητοποίησες πως το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου είναι κάπως... άδειο.

Εγώ από την δική μου σκοπιά συνηθίζω να φτιάχνω xmas balls για τις φίλες μου και τα κορίτσια στο γραφείο. Μαζί με το δωράκι τους τους προσφέρω και μία μπάλα που δεν είναι ίδια με όλες τις υπόλοιπες. Μία χριστουγεννιάτικη μπάλα που όταν την βλέπουν στο δέντρο το μυαλό τους θα πηγαίνει κατευθείαν σε μένα. «Διαβολικό»; Αρκετά!

Πώς θα φτιάξεις την συγκεκριμένη μπάλα;

Αγόρασε αρκετές πλαστικές μπάλες από καταστήματα του εμπορίου (δες εδώ για παράδειγμα) και τοποθέτησε μέσα μερικά φύλλα ή κλωνάρια από το δέντρο σου. Πανεύκολο; Σχεδόν... παιχνιδάκι για όλες μας.

christmas balls

Αν θες κάτι ακόμη πιο περίεργο μπορείς αντί για μπάλες να χρησιμοποιήσεις παλιές λάμπες. Διαλέγεις και κατασκευάζεις σε χρόνο ρεκόρ. Είδες, λοιπόν, πώς μπορείς να δώσεις και σε αυτά τα Χριστούγεννα την δική σου πινελιά;

christmas balls3