Σε δίαιτα; Ανακαλύψτε 4 έξυπνους τρόπους ώστε να μείνετε για πάντα πιστοί!

Ερμιόνη Σαρρή
Σε δίαιτα; Ανακαλύψτε 4 έξυπνους τρόπους ώστε να μείνετε για πάντα πιστοί!

Θα σας λύσουν τα χέρια!

Κάθε φορά που ξεκινάτε μία καινούργια δίαιτα δίνετε υπόσχεση στον εαυτό σας πως δε θα την σταματήσετε... αλλά μέσα στις πρώτες εβδομάδες οι φίλοι σας σας κοροιδεύουν επειδή πάλι τα παρατήσατε νωρίς;

Έχουμε για εσάς 4 πολύ απλούς τρόπους που θα σας κάνουν να αισθανθείτε καλύτερα αλλά και... να κλείσετε τα στόματα.

Βρείτε το ανάλογο ταίρι: Και δεν εννοούμε το ερωτικό, αλλά κάποιον που θα ήθελε να αγωνιστεί μαζί σας στον δύσκολο αυτό αγώνα της διατροφής. Η φιλική και ψυχολογική υποστήριξη είναι το παν στη περίπτωση αυτή.


Μην αγοράζετε ανθυγιεινά τρόφιμα : Το ξέρουμε πως τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας δε φταίνε σε τίποτα να στερηθούν τα γλυκά ή τα αναψυκτικά, αλλά σκεφτείτε πως και αυτοί κερδισμένοι θα βγουν. Εσείς για το δικό τους καλό το κάνετε άλλωστε!


Οριστε μέρα «αταξίας»: Όπως οι εργαζόμενοι περιμένουν το Σαββατοκύριακο για να ξεκουραστούν έτσι και εσείς μπορείτε μία ημέρα (όχι βέβαια κάθε εβδομάδας) να την πάρετε off. Μην πέσετε όμως με τα μούτρα σε ό,τι βρεθεί μπροστά σας, όλα με μέτρο!


Επιβραβεύστε τον εαυτό σας: Βάλτε τους στόχους που θέλετε να πετύχετε σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, και αν τα καταφέρετε; To δώρο είναι δικό σας... και το επιλέγετε εσείς αυτή τη φορά. Καλή σας επιτυχία!!

Διαβάστε ακόμα:

Μήπως δεν παίρνεις σωστά το πρωινό σου; 9 συνηθισμένα λάθη που κάνεις κι εσύ!

Επίμονη λιγούρα για γλυκό; Ιδού πώς θα τη νικήσετε!