Γίνεται να τρώτε λιγότερο και να νιώθετε πλήρεις; Μάθετε 3 έξυπνους τρόπους!

Γίνεται να τρώτε λιγότερο και να νιώθετε πλήρεις; Μάθετε 3 έξυπνους τρόπους!

Και χάστε γρήγορα τα περιττά κιλά

Προσπαθείτε να χάσετε κιλά, αλλά δυστυχώς η ζυγαριά δε σας κάνει το χατίρι. Ο δείκτης της είναι κολλημένος και δε λέει με τίποτα να ξεκολλήσει. Πηγαίνετε γυμναστήριο, προσέχετε τη διατροφή σας αλλά... κανένα αποτέλεσμα!


Μην πανικοβάλλεστε. Ηρεμήστε και διαβάστε παρακάτω. Τα 3 αυτά tips θα σας βοηθήσουν να μπείτε στο παλιό στενό σας φόρεμα:


1. Οι περισσότεροι από εσάς μπερδεύετε τη δίψα σας με την... πείνα. Ίσως σας ακούγεται τρελό, αλλά οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε πάθει έστω μια φορά. Μην ξεχνάτε να πίνετε άφθονες ποσότητες νερού καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Εκτός του ότι θα ενυδατωθείτε άμεσα και θα δώσετε το φιλί της ζωής στην επιδερμίδα σας, επιπροσθέτως θα χαρίσετε στον οργανισμό σας την άισθηση του κορεσμού. Τέρμα οι λιγούρες, λοιπόν! Τέλος, μην ξεχνάτε να πίνετε ένα ποτήρι νερό πριν το γεύμα σας. Η συνήθεια αυτή θα σας βοηθήσει να φουσκώνετε γρηγορότερα και φυσικά να καταναλώνετε μικρότερες ποσότητες φαγητού!


2. Αρχίστε να τρώτε πιο... αργά! Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. Οι περισσότεροι από εσάς στοιχηματίζουμε πως αδειάζετε το πιάτο σας μέσα σε λίγα λεπτά. Το στομαχάκι σας δεν προλαβαίνει να στείλει εντολή στον εγκέφαλο ότι χόρτασε κι έτσι καταλήγετε να τρώτε μεγαλύτερες ποσότητες από αυτές που χρειάζεστε. Αρχίστε να απολαμβάνετε κάθε μπουκιά και φυσικά να τη μασάτε πολλές φορές. Σύντομα θα δείτε το δείκτη της ζυγαριάς σας να ξεκολλά.


3. Ναι στο πράσινο τσάι. Τελειώστε το γεύμα σας με μια κούπα ζεστό πράσινο τσάι! Η κούπα αυτή θα σας χαρίσει την πολυπόθητη αίσθηση κορεσμού και φυσικά θα πεινάσετε μετά από αρκετή ώρα. Με αυτόν τον τρόπο θα βάλετε τέλος στα τσιμπολογήματα και στις ενοχλητικές λιγούρες. Μην ξεχνάτε πως βοηθά και στην αποτοξίνωση του οργανισμού σας. Θέλετε και άλλα για να το βάλετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα;

Διαβάστε ακόμα

«Στέγνωσε»... πίνοντας: Τα 7 τοπ ροφήματα- λιποδιαλύτες!

Δυσκολεύεστε να χάσετε τα περιττά κιλά; Ιδού τι φταίει