Κάνε κάτι τώρα! 9+1 σημάδια ότι είσαι εθισμένη στο delivery φαγητό

Κάνε κάτι τώρα! 9+1 σημάδια ότι είσαι εθισμένη στο delivery φαγητό

Μην υποκύπτεις στην πιο ανθυγιεινή διατοφική συνήθεια

1. Ακόμα και οι γείτονες ξέρουν ότι δεν ξέρεις να μαγειρεύεις! Όταν ακούνε το μηχανάκι του delivery κάτω από την πολυκατοικία να παρκάρει λένε... "πάλι παρήγγειλε η κυρία του τρίτου"!

2. Όταν λες στους φίλους σου πως δεν σου φτάνει ο μισθός σου πια σου προτείνουν χωρίς δεύτερη σκέψη να περιορίσεις το φαγητό από έξω. Και δεν έχουν άδικο!

3. Για να παραγγείλεις δεν χρειάζεται να έχεις το μενού μπροστά σου. Ξέρεις απέξω το μενού των δύο τριών αγαπημένων σου delivery εστιατορίων.

4. Μόλις δεις στην είσοδο της πολυκατοικίας σου, πεταμένα φυλλάδια delivery με εκπτωτικά κουπόνια τα μαζεύεις όλα γιατί θα τα χρησιμοποιήσεις όλα!

5. Τίποτα δεν σε τσαντίζει περισσότερο από το να υπάρχει παραπάνω χρέωση για την παράδοση στο σπίτι ή την ελάχιστη κατανάλωση!

6. Το γεγονός πως το delivery αγόρι δεν έχει αρκετά ψιλά για να σου δώσει ρέστα σε ενοχλεί και για αυτό τον λόγο έχεις πάντα σπίτι μερικά ψιλά για την παραγγελία σου.

7. Το να μείνεις σπίτι και να παραγγείλετε φαγητό με τους φίλους σου ακούγεται πιο διασκεδαστικό από το να βγείτε έξω και να πιείτε σε κάποιο κλαμπάκι.

8. Το να μετρήσεις πόσες φορές μαγείρεψες μέσα σε ένα μήνα είναι εύκολη υπόθεση. Το μετράς στο ένα χέρι.

9. Μία φορά τον μήνα υπόσχεσαι στον εαυτό σου να κόψεις το φαγητό απέξω και να αρχίσεις να μαγειρεύεις.

10. Ξέρεις ακριβώς σε πόση ώρα θα έρθει το φαγητό που παρήγγειλες και για αυτό ξεκινάς μια δραστηριότητα που απαιτεί ακριβώς τον ίδιο χρόνο. Και μόλις έρθει το delivery αγόρι σου χαμογελά με το βλέμμα... "πάλι απέξω τρως"!

Διαβάστε ακόμη:

Χάστε τα κιλά που θέλετε με την αποτελεσματική δίαιτα Dukan