Θέλεις επίπεδη κοιλιά; Οι τοπ 7 τροφές για να την αποκτήσεις!

Θέλεις επίπεδη κοιλιά; Οι τοπ 7 τροφές για να την αποκτήσεις!

Εμπλούτισε το διατροφικό σου πρόγραμμα με αυτές και δες αποτελέσματα άμεσα!

Η επίπεδη κοιλιά μπορεί να αποτελεί στόχο και επιθυμία κάθε γυναίκας, όμως πολλές είναι εκείνες που ταλαιπωρούνται από το συσσωρευμένο λίπος στην περιοχή αυτή, αλλά και το φούσκωμα που κάνει το πρόβλημα ακόμα εντονότερο. Και μπορεί η γυμναστική και η σωστή διατροφή να είναι το άλφα και το ωμέγα για να εκπληρώσεις τον πολυπόθητο αυτό στόχο, ωστόσο μπορείς να επιταχύνεις τα αποτελέσματα με κάποιους τρόπους. Ένας από αυτούς, να προσθέσεις στο διατροφικό σου πρόγραμμα τις παρακάτω 7 τροφές, που είναι μερικές από τις καλύτερες επιλογές για μια κοιλιά... σανίδα!


1.Γιαούρτι
Το να ξεκινήσεις την μέρα σου με ένα γιαούρτι αποτελεί σίγουρα την καλύτερη επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις. Αντικαθιστά επάξια το γάλα, που σε πολλούς επιφέρει φούσκωμα και πρήξιμο, και αποτελεί μια από τις καλύτερες πηγές πρωτεϊνών, που συμβάλλουν δραστικά στο χάσιμο του περιττού βάρους και του συσσωρευμένου λίπους.


2.Τσάι μέντας
Δροσιστικό και γευστικό ακόμα και χωρίς την προσθήκη ζάχαρης, το τσάι μέντας αποτελεί ίσως την πιο εύκολη και γρήγορη μέθοδο αποτοξίνωσης. Θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις τις τοξίνες από τον οργανισμό σου στο άψε- σβήσε, ενώ παράλληλα, σου εξασφαλίζει την καλύτερη διαδικασία για την πέψη, οπότε πολύ γρήγορη και μια πιο επίπεδη κοιλιά.


3.Μπανάνες
Τα περισσότερα τρόφιμα που καταναλώνουμε, περιέχουν μεγάλες ποσότητες νατρίου, συστατικό που οδηγεί σε φούσκωμα. Ωστόσο, το κάλιο, που περιέχουν οι μπανάνες ,είναι ένα από τα συστατικά εκείνα που μπορούν να καταπολεμήσουν την επίδραση του νατρίου στον οργανισμό μας, οπότε και την μετέπειτα πρησμένη κοιλιά. Άρα, όποτε νιώθεις πως έχεις καταναλώσει μεγάλη ποσότητα τροφών πλούσιων σε νάτριο, δοκίμασε να φας μια μπανάνα για να φέρεις και πάλι τις ισορροπίες στον οργανισμό σου, και τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα ορατά.


4.Κινόα
Επίσης μια τροφή πλούσια σε κάλιο, οπότε πρέπει σίγουρα να της δώσεις λίγο περισσότερο χώρο στη διατροφή σου. Αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για το γεύμα σου, μιας και είναι ένα δημητριακό εξαιρετικά εύπεπτο, χωρίς γλουτένη και πλούσιο σε πρωτεΐνες. Και φυσικά, μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τη θέση των ζυμαρικών, που καλό θα ήταν να μειώσεις αφού ευθύνονται για τα επιπλέον κιλά αλλά και το αίσθημα φουσκώματος.


5.Παπάγια
Πες... «αντίο» στην δυσπεψία και την δυσκοιλιότητα προσθέτοντας στη διατροφή σου την παπάγια. Τα ένζυμα παπαΐνη και χυμοπαπαϊνη που περιέχει, μειώνουν τα προβλήματα στο πεπτικό σου σύστημα και βοηθούν το σώμα σου να αφομοιώνει γρηγορότερα και ευκολότερα τα συστατικά των τροφών, με αποτέλεσμα να διατηρεί επίπεδη την κοιλιά σου. Καθόλου άσχημη επιλογή λοιπόν, για το σνακ σου ή ως συστατικό στις σαλάτες σου.

6.Ανανάς
Ένα ακόμα τροπικό φρούτα που μπορεί να κάνει... «θαύματα». Η βρομελίνη που περιέχει βοηθά το σώμα σου να διασπάσει γρηγορότερα τις πρωτεΐνες, με αποτέλεσμα να σου εξασφαλίζει μια τέλεια πέψη. Έτσι, εμποδίζει το εντερικό σου σύστημα να παρουσιάσει φούσκωμα και η επίπεδη κοιλιά θα είναι πια ένας εύκολος για σένα στόχος.

7.Αγγούρι
Είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους τρόπους να νικήσεις το πρήξιμο και να αυξήσεις την πρόσληψη των υγρών στον οργανισμό σου. Το νερό αποβάλλει τις τοξίνες και σε βοηθά να χάσεις λίπος πολύ πιο γρήγορα. Και αφού το να πίνεις απλά νερό συνεχώς, για μερικούς είναι από βαρετό έως... βασανιστικό, μπορείς να προσθέσεις στη διατροφή σου αυτή την τροφή που είναι πλούσια σε νερό και φτωχή σε θερμίδες.

Διαβάστε ακόμη:

4 + 1 λάθη που δεν πρέπει να κάνετε (ξανά) όταν είστε σε... δίαιτα

Αποκτήστε λαμπερή επιδερμίδα ... τρώγοντας!