Περιττά κιλά: 6 + 1 tips αποτοξίνωσης για να τα διώξετε στο πι και φι

Ερμιόνη Σαρρή
Περιττά κιλά: 6 + 1 tips αποτοξίνωσης για να τα διώξετε στο πι και φι

2-3 ημέρες είναι αρκετές για να τονώσετε τον οργανισμό σας

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας των ερωτευμένων. Οι δεσμευμένες κάνουν όλες τις προετοιμασίες για να εντυπωσιάσουν τον καλό τους τη μεγάλη βραδιά ενώ οι ελεύθερες σκέφτονται πως ήρθε η στιγμή να... ερωτευτούν. Οπότε, απώτερος σκοπός του γυναικείου φύλου είναι να χάσει αυτά τα 2-3 παραπάνω κιλά, που έχουν δημιουργήσει ένα σωσιβιάκι γύρω από την κοιλιά και κάνει το μαύρο στενό σας φόρεμα να φαίνεται... εφιάλτης.

Δείτε, λοιπόν, μερικά tips αποτοξίνωσης που μπορείτε να ακολουθήσετε και πείτε... «αντίο» στο λίπος μία ώρα αρχύτερα:

Νερό με λεμόνι: Μπορεί μόνο με την ιδέα της γεύσης του κάπως να το αποφεύγετε, αλλά η συγκεκριμένη κούπα θεωρείται θαυματουργή τόσο για τα κιλά σας όσα και για την υγεία σας. Τοποθετήστε μέσα σε χλιαρό νερό μερικές φέτες λεμονιού και πιείτε το. Προσπαθήστε να συνεχίσετε το πρωινό σας τουλάχιστον 30λεπτά αργότερα. Ο χρόνος αυτός θα βοηθήσει τον οργανισμό σας να διώξει τις τοξίνες. Μην ξεχνάτε, πως είναι το μυστικό των πιο καλλίγραμμων μοντέλων, εσείς θα το προσπεράσετε;

Αποφύγετε τους καφέδες: Δεν είστε μόνο εσείς που για να πείτε την πρώτη σας καλημέρα, πρέπει να έχετε πιει μία γουλιά από τον καφέ σας, αλλά να σας υπενθυμίσουμε πως το κορμί θέλει... θυσίες. Η αποτοξίνωση κρατάει ελάχιστες μέρες, οπότε πρέπει να κάνετε την καρδιά σας πέτρα και να τον στερηθείτε. Το ίδιο και τα αναψυκτικά. Λυπούμαστε για τα δυσάρεστα αυτά νέα, αλλά σκεφτείτε πόσο όμορφες θα είστε χωρίς αυτά τα 2-3 κιλά.

Καταναλώστε φρούτα και λαχανικά: Ό,τι χρωματιστό φρούτο και λαχανικό αγαπάτε, μην το στερηθείτε. Φτιάξτε μία γευστικότατη φρουτοσαλάτα και πάρτε την μαζί σας στο γραφείο για σνακ. Φυσικά και μην παραλείψετε τη σαλάτα για τα γεύματά σας. Οι φυτικές ίνες και τα ποσοστά νερού που περιέχουν θα διώξουν ακόμη πιο γρήγορα τις τοξίνες από μέσα σας.

Δοκιμάστε σούπες: Ειδικά τώρα το χειμώνα, οι σούπες αποτελούν τη μαγική συνταγή για την απώλεια των περιττών κιλών. Ο οργανισμός σας θα ζεσταθεί και φυσικά θα αποφύγετε τις περιττές θερμίδες. Μία σούπα με σέλινο, καρότο, κρεμμύδι ή και θυμάρι θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά στο όνειρό σας.

Εμπλουτίστε τη διατροφή σας με προϊόντα ολικής αλέσεως: Οι φυτικές ίνες που περιέχουν τα δημητριακά ολικής αλέσεως, τα μπισκότα ή τα κράκερς θα τονώσουν τον οργανισμό σας και φυσικά θα αποφύγετε για ακόμη μία φορά την πρόσληψη περιττών θερμίδων. Μην ξεχάσετε, λοιπόν, να βάλετε τη μπάρα δημητριακών στην τσάντα σας για το απογευματινό σας σνακ. Προς Θεού δεν πρέπει να πεινάσετε λεπτό. Αποτοξίνωση δε σημαίνει... πείνα.

Τρώτε μπαχαρικά: Αν πάλι τα καυτερά δεν είναι το φόρτε σας, καλό θα ήταν να προσπεράσετε το συγκεκριμένο tip. Μπορείτε όμως, να δοκιμάσετε ένα ρόφημα με τζίντζερ ή κανέλα ή να προσθέσετε στο γεύμα σας μερικές πιπεριές καγιέν. Πιστέψτε μας, κάνουν θαύματα!

Πίνετε χαμομήλι πριν από τον ύπνο: Τα οφέλη του είναι διπλά, καθώς θα σας χαλαρώσει από την έντονη ημέρα που θα έχετε περάσει ενώ ταυτόχρονα θα βοηθήσει στη διάσπαση των όλων όσων έχετε καταναλώσει μέσα στην ημέρα. Μία κούπα, λοιπόν, στο κομοδίνο σας θα διώξει το άγχος και τα λίπη χωρίς καν να το καταλάβετε.

Διαβάστε ακόμα:

Το ρόφημα που θα σας γλιτώσει από τις ιώσεις και την ατονία φτιάχνεται σε χρόνο...dt!

Τα μυστικά της κουζίνας: 5 τροφές που δεν πρέπει ποτέ να μπουν στην κατάψυξη