4 απλές συμβουλές για να μην πάρετε ξανά τα κιλά που χάσατε!

4 απλές συμβουλές για να μην πάρετε ξανά τα κιλά που χάσατε!

Οι πιο απλοί κανόνες σωστής διατροφής είναι αυτοί

Όταν καταφέρετε την επιθυμητή απώλεια βάρους φροντίστε να είστε προσεκτική για να διατηρήσετε τα κιλά, που με τόσο κόπο καταφέρατε να φτάσετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι η τήρηση μικρών συμβουλών διατροφικής συμπεριφοράς που δεν είναι καθόλου αυστηροί και εγγυώνται τη σωματική σας υγεία.


Προτιμήστε μικρές τροφών που θα είναι όμως πλούσιες σε πρωτεΐνες, λίπος και φυτικές ίνες σε κάθε γεύμα. Αυτός ο συνδυασμός λένε οι ερευνητές ότι είναι αποτελεσματικός στις κρίσεις πείνας που σας επισκέπτονται κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πιείτε δύο γεμάτα ποτήρια νερό για κάθε γεύμα. Γεμίζει το στόμα και δεν έχετε φόβο για αφυδάτωση.

Κόψτε μία παχυντική σας συνήθεια. Μπορεί να είναι ένα ποτήρι κρασί πριν πέσετε για ύπνο, μικρές ποσότητες σοκολάτας καθημερινά ή τα αναψυκτικά σε ημερήσια βάση. Θα διαπιστώσετε μετά από λίγο καιρό ότι μπορείτε να κάνετε και χωρίς πολλή ζάχαρη στον καφέ, χωρίς καφεΐνη ή αλκοόλ. Σίγουρα δεν θα σας λείψουν οι θερμίδες όταν θα δείτε τη μέση σας να συρρικνώνεται.

Προσδιορίστε το αγαπημένο σας παχυντικό φαγητό και πείτε όχι. Ποιο είναι αυτό που αναζητάτε όταν έχετε άγχος; Η πίτσα, το κοτόπουλο, ή το μπέργκερ με πατάτες είναι ψηλά στις προτιμήσεις; Αντί να καταφεύγετε σε αυτά όταν είστε αγχωμένοι αποκτήστε μια αγαπημένη δραστηριότητα. Πηγαίνετε για γκολφ, κάντε μια βόλτα, στη γειτονιά σας ή πάρτε το ποδήλατο για μια κοντινή βόλτα.

Διαβάστε ακόμη:

Πες τέλος στη φουσκωμένη κοιλιά με 6 εύκολα μυστικά