Αυτό το συστατικό θα "ξεκλειδώσει" τον μεταβολισμό σου- εγγυημένα!

Αυτό το συστατικό θα "ξεκλειδώσει" τον μεταβολισμό σου- εγγυημένα!

Είναι ένα μικρό θαύμα

Αν υπάρχουν 2 πράγματα που επιθυμούν όλες οι γυναίκες, ανεξαιρέτως, είναι να βρουν τον τρόπο να παραμείνει νεανική η επιδερμίδα τους και να βρουν το μυστικό που θα τις βοηθήσει να φτάσουν και να κρατήσουν το ιδανικό τους βάρος.

Ε, λοιπόν, αυτός ο τρόπος υπάρχει, καλύπτει και τις 2 αυτές επιθυμίες μας και υπερβολικά απλός και αποτελεσματικός! Ο λόγος για τον Πράσινο Καφέ, και συγκεκριμένα τον Πράσινο Καφέ SuperDiet 2500 από την Superfoods, που οι Έλληνες καταναλωτές βράβευσαν ως το καλύτερο προϊόν αδυνατίσματος- όμως έχει και πολλές ακόμα ευεργετικές δράσεις στον οργανισμό μας! Περιέχοντας 250mg (10:1) εκχύλισμα 2500mg Πράσινου Καφέ και 50% (125mg) του θαυματουργού Χλωρογενικού Οξέος (Chlorogenic Acid), προσφέρει:

1. Φυσική αντιοξειδωτική δράση (απαραίτητη για την διατήρηση της νεανικότητας και καλής λειτουργίας των κυττάρων) και ενίσχυση του μεταβολισμού.
2. Βοηθάει στο να χάσουμε τα πρώτα περιττά κιλά καθώς και στην μείωση του σωματικού λίπους χωρίς να αλλάξουμε τίποτα από τις διατροφικές μας συνήθειες, χάρη στο Χλωρογενικό Οξύ (Chlorogenic Acid) που περιέχει.

greencoffee 835cf

Και η μόνη προϋπόθεση για να δείτε τα εκπληκτικά αποτελέσματά του είναι να πάρετε την σωστή αγωγή που είναι τουλάχιστον για δύο μήνες (δηλαδή θα χρειαστείτε 2 συσκευασίες από 90 κάψουλες)- δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως 3.017 καταναλωτές το ψήφισαν ως το καλύτερο προϊόν αδυνατίσματος!

Ο Πράσινος Καφές SuperDiet 2500 της Superfoods, είναι το αυθεντικό προϊόν που μπορείτε να βρείτε στο φαρμακείο της γειτονιάς σας, στην προνομιακή προσφορά 1+1 σε ειδική τιμή.