Παράφαγες το Σαββατοκύριακο; Τα ροφήματα αυτά θα διώξουν όλες τις τοξίνες στο πι και φι

Ερμιόνη Σαρρή
Παράφαγες το Σαββατοκύριακο; Τα ροφήματα αυτά θα διώξουν όλες τις τοξίνες στο πι και φι

Ώρα για detox!

Aυτό είναι το πρώτο τριήμερο του καλοκαιριού και όπως και να το κάνουμε το σπίτι δε σε «χωράει». Την Παρασκευή το βράδυ κανονίσες ένα ποτάκι για να καλωσορίσεις το weekend (στην πραγματικότητα δεν ήταν μόνο ένα) και γενικώς τα burgers και τα παγωτά παρέλασαν από το τραπέζι σου. Σε καταλαβαίνουμε γιατί το ίδιο συνέβη και στις δικές μας ζωές.

Αφού, λοιπόν, το Σκ έφυγε, βρήκαμε για εσένα τα μαγικά ροφήματα που θα «διώξουν» τις τοξίνες που άφησε πίσω του. Δες τα και διάλεξε αυτό που είναι πιο κοντά στις γευστικές σου προτιμήσεις.

Συνταγή No. 1

Υλικά:1 φλιτζάνι φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι, 1 μήλο, ξεφλουδισμένο και ψιλοκομμένο,1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο τριμμένο τζίντζερ,1/2 φλιτζάνι σπανάκι,5 παγάκια

Διαδικασία: Ρίξε μέσα σε ένα μίξερ το χυμό πορτοκαλιού, τα κομματάκια του μήλου, το τζίντζερ, το ψιλοκομμένο σπανάκι, 2-3 παγάκια και τα ανακάτεψέ τα πολύ καλά. Μόλις το μείγμα ομογενοποιηθεί πρόσθεσε και τα υπόλοιπα παγάκια και το smoothie σου είναι έτοιμο!

Συνταγή Νο. 2

Υλικά: μισό κόκκινο μήλο, 50 γραμμάρια λάχανο, ¼ φρέσκο ανανά σε κομματάκια, 200ml γιαούρτι, 1 κ.γ φρέσκο τζίντζερ,

Διαδικασία: Ρίξε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και τα χτύπα τα καλά. Σέρβιρε το χυμό σε ψηλό ποτήρι και πρόσθεσε μερικά παγάκια σε περίπτωση που τον θέλεις πιο δροσερό. Κατανάλωσέ τον αμέσως και πες αντίο στις τοξίνες.