Εξαφάνισε την κυτταρίτιδα με αυτά τα 13 θαυματουργά tips!

Εξαφάνισε την κυτταρίτιδα με αυτά τα 13 θαυματουργά tips!

Ακολούθησε τις συμβουλές μας και πες αντίο στην ενοχλητική όψη φλοιού πορτοκαλιού

Ο μεγαλύτερος εχθρός της γυναικείας σιλουέτας δεν είναι άλλος από την κυτταρίτιδα. Δυστυχώς για εμάς, η κυτταρίτιδα δεν κάνει διακρίσεις και... χτυπά κάθε σωματότυπο ανεξαρτήτου βάρους. Αυτό φυσικά δε σημαίνει πως πρέπει να παραδώσουμε τα όπλα ή να συμβιβαστούμε με το γεγονός πως «ΟΚ όλες έχουν, άρα και εγώ δικαιολογούμαι», καθώς μπορούμε με απλούς τρόπους να την περιορίσουμε ή και να την εξαφανίσουμε.


Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βάλουμε πρόγραμμα, να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να «οπλιστούμε» με πολλή υπομονή και επιμονή.


Τι λέτε; Πάμε να δούμε 13 θαυματουργά tips που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε το στόχο μας;

1. Καταναλώνετε τουλάχιστον δύο λίτρα την ημέρα. Με αυτόν τον τρόπο θα νικήσετε την κατακράτηση υγρών και θα αποβάλετε τις τοξίνες από τον οργανισμό σας.
2. Μειώστε ή και αποφύγετε τελείως την κατανάλωση junk food, παχυντικών sauces, τηγανιτών και γλυκών.
3. Μειώστε την ποσότητα αλατιού που ρίχνετε στο φαγητό σας καθώς προκαλεί κατακράτηση υγρών και επιδεινώνει το πρόβλημα.
4. Καταναλώνετε καθημερινά άφθονες ποσότητες λαχανικών όπως: μαρούλι, σπανάκι, καρότο, αγγούρι, τομάτα, πιπεριά, ρόκα, σέλερι.
5. Επιλέξτε φρούτα ως σνακ. Είναι πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.
6. Μειώστε τους υδατάνθρακες που καταναλώνετε μέσα στην ημέρα και αυξήστε την πρωτεΐνη.

y5y5u a7c7c


7. Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα ποτήρι νερό με λεμόνι.
8. Κάνετε scrub από καφέ δύο φορές την εβδομάδα. Ο καφές αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθά στη μείωση της κυτταρίτιδας. Επιμείνετε στα προβληματικά σημεία.
9. Ναι στο μασάζ με λάδι καρύδας για καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και πιο λείο δέρμα.
10. Μετά το ντους μην ξεχνάτε να ενυδατώνετε το σώμα σας με ειδικές κρέμες.
11. Βάλτε την άσκηση στη ζωή σας. Επιλέξτε όποιο πρόγραμμα επιθυμείτε και ακολουθήστε το τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα.
12. Βγείτε για περπάτημα ή τρέξιμο παρέα με ένα φίλο ή το σκύλο σας. Η συνήθεια αυτή σας βοηθήσει να νικήσετε το πρόβλημα ακόμη πιο σύντομα.
13. Εκμεταλλευτείτε το καλοκαιράκι και ρίχτε το στο κολύμπι. Το σώμα σας θα σφίξει και η κυτταρίτιδα θα μειωθεί αισθητά.