Αδυνάτισμα τώρα: Μικρές αλλαγές που θα σε οδηγήσουν πιο κοντά στο στόχο σου!

Αδυνάτισμα τώρα: Μικρές αλλαγές που θα σε οδηγήσουν πιο κοντά στο στόχο σου!

Ακολούθησε τις συμβουλές μας και φόρα ξανά το little black dress σου

Οι περισσότερες από εμάς κάνουμε ένα πολύ βασικό λάθος όταν ξεκινάμε να προσέχουμε τη διατροφή μας και βάζουμε στόχο να χάσουμε κιλά. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά η απότομη στέρηση. Κόβουμε από τη μια στιγμή στην άλλη ό,τι μας αρέσει και αναγκαζόμαστε να ζούμε μόνο με κοτόπουλο και σαλάτα. Όπως καταλαβαίνετε είναι απολύτως λογικό σύντομα να γυρίσουμε στις παλιές διατροφικές μας συνήθειες, μιας και αργά ή γρήγορα ο οργανισμός μας ξεσπά.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε, λοιπόν, είναι να το πάρουμε με... το μαλακό. Κι όμως, μικρές αλλαγές μπορούν να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και να μας προετοιμάσουν για το επόμενο στάδιο της πιο αυστηρής διατροφής. Πάμε να δούμε τις αλλαγές που θα μας οδηγήσουν πιο κοντά στο στόχο μας:


1. Πρωινό ξεκίνημα: Αν μέχρι τώρα συνήθιζες να ξυπνάς και να φεύγεις χωρίς να τρως, θα σε στενοχωρήσουμε αλλά αυτό πρέπει να το αλλάξεις σύντομα. Τέλος στις τυρόπιτες και τα σάντουιτς από το κυλικείο. Ξύπνα ένα τέταρτο νωρίτερα και φάε με την ησυχία σου ένα γιαουρτάκι με μέλι και βρώμη ή πιες ένα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι συνοδεία ενός τοστ με ψωμάκι ολικής άλεσης, τομάτα, τυρί και γαλοπούλα.
2. Σνακ time: Η πείνα σου χτυπά την πόρτα στο γραφείο και καταλήγεις να αγοράζεις πατατάκια, σοκολάτες, μπισκότα με σκοπό να... σκοτώσεις τις λιγούρες σου. Μείωσε την πρόσληψη περιττών θερμίδων και λιπαρών, επιλέγοντας το σωστό σνακ. Βάλε στην τσάντα σου ένα φρούτο, μια μπάρα δημητριακών ολικής άλεσης ή λίγες ρυζογκοφρέτες και ξεγέλασε με αυτά την πείνα σου.
3. Μεσημεριανό τρικ για να λαμβάνεις λιγότερες θερμίδες: Φτιάξε μια αρκετά πλούσια σαλάτα με σπανάκι, μαρούλι, τοματίνια, αγγούρι, καρότο, πιπεριές, λίγο ελαιόλαδο και βαλσάμικο και συνόδεψε με αυτήν το γεύμα σου. Στόχος σου; Να μειώσεις την ποσότητα του κυρίως πιάτου και να καταναλώσεις περισσότερη σαλάτα, η οποία είναι σούπερ υγιεινή και διαιτητική!

kykyk 7ab99


4. Φρούτα: Αν θες να φορέσεις ξανά το παλιό στενό σου τζιν θα πρέπει να βάλεις τα φρούτα στο καθημερινό σου διαιτολόγιο. Το απογευματινό σου σνακ πρέπει να αποτελείται από αυτά. Προσοχή στις ποσότητες που καταναλώνεις καθώς τα φρούτα περιέχουν αρκετή ποσότητα φρουκτόζης.
5. Ναι στο νερό: Μείωσε ή ακόμη καλύτερα απόφυγε τελείως τα αναψυκτικά και αύξησε τις ποσότητες νερού που καταναλώνεις. Επιπλέον, βάλε στο πρόγραμμα το πράσινο τσάι το οποίο βοηθά τον οργανισμό σου να αποβάλει τις τοξίνες.
6. Προσοχή στο βραδινό γεύμα: Μην το καταναλώνεις πριν πέσεις για ύπνο και φυσικά μην επιλέγεις παχυντικές τροφές. Μερικές καλές επιλογές είναι οι εξής: σαλάτες με τόνο ή βραστό κοτόπουλο, γιαούρτι με αμύγδαλα, φρουτοσαλάτα.