5 διατροφικοί κανόνες για να έχεις περισσότερη ενέργεια μέσα στην ημέρα!

5 διατροφικοί κανόνες για να έχεις περισσότερη ενέργεια μέσα στην ημέρα!

Κι όμως, γίνεται

Νιώθεις συνεχώς κουρασμένη; Οι δυνάμεις σου διαρκώς σε εγκαταλείπουν; Ήρθε η ώρα να λάβεις δράση και να αλλάξεις βασικές-καθημερινές σου συνήθειες.


Πάμε, λοιπόν, να δούμε 5 κανόνες που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις περισσότερη ενέργεια μέσα στην ημέρα:


- Ξεκίνα τη μέρα σου με μια κούπα ζεστό νερό με λεμόνι! Θα σε αποτοξινώσει και θα σου δώσει το boost που χρειάζεσαι για να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της ημέρας.
- Πρόσθεσε τη βρώμη στο πρωινό σου γεύμα. Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνη, μαγνήσιο και ποτάσιο. Μέσω αυτής, λοιπόν, θα λάβεις τις απαραίτητες για την καλή λειτουργία του οργανισμού σου βιταμίνες.
- Μη μένεις για πολλές ώρες νηστική. Ο οργανισμός μας χρειάζεται τακτική ανατροφοδότηση για να παραμένει δυνατός. Κατανάλωνε μικρά και υγιεινά γεύματα ανά τρεις με τέσσερις περίπου ώρες.

beach-handstand 774f0


- Πρόσφατες έρευνες έδειξαν πως η υπερκατανάλωση καφέ μόνο κακό μπορεί να σου κάνει, μιας και η αγαπημένη σου συνήθεια ευθύνεται για την εξάντληση που νιώθεις. Μια κούπα καφέ κατά τις πρωινές ώρες είναι υπεραρκετή- μην το παρακάνεις!
- Βάλε την κινόα στο πρόγραμμα. Η τροφή αυτή είναι πραγματικά θαυματουργή, καθώς είναι πλούσια σε πρωτεΐνη, μαγνήσιο, φώσφορο και φυλλικό οξύ. Θα σου χαρίσει την ενέργεια που χρειάζεσαι για να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου για το υπόλοιπο της ημέρας.