Όχι άλλα πράσινα smoothies: Βρήκαμε την τέλεια συνταγή για να αδυνατίσεις...απολαμβάνοντας

Όχι άλλα πράσινα smoothies: Βρήκαμε την τέλεια συνταγή για να αδυνατίσεις...απολαμβάνοντας

Νέα πρόταση με μήλο και κανέλα που θα σε ενθουσιάσει!

Όλοι οι διαιτολόγοι καταλήγουν σε μια κοινή συμβουλή και δεν είναι άλλη από το να τρως πολλά φρούτα και λαχανικά, καθώς και να καταναλώνεις τουλάχιστον 2 λίτρα νερό τη μέρα.

Με το νερό ξέρεις τι πρέπει να κάνεις (έχε πάντοτε στην τσάντα σου ένα μπουκαλάκι νερό και φρόντιζε να το αδειάζεις και να το ξαναγεμίζεις τακτικά μέσα στην ημέρα σου), τι γίνεται όμως με τα φρούτα και τα λαχανικά; Καταναλώνεις επαρκείς ποσότητες;

Μία καλή λύση για να λάβεις τις απαραίτητες, για τον οργανισμό σου, βιταμίνες είναι τα smoothies. Με ένα και μόνο ποτήρι θα καταφέρεις να χορτάσεις και να δώσεις ένα δυνατό boost στον ογανισμό σου για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της ημέρας. Αν βαρέθηκες, λοιπόν, τα κλασικά πράσινα smoothies, τότε συνέχισε να διαβάζεις!

Harley Pasternak Breakfast Smoothie Recipe 802f2

Το παρακάτω smoothie είναι πεντανόστιμο και θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός σου στη μάχη σου με τα περιττά κιλά. Ξεκίνα τη μέρα σου με αυτό και νιώσε πλήρης για πολλές ώρες. Πάμε να δούμε τι θα χρειαστείς:

Υλικά:


5 άψητα και ανάλατα αμύγδαλα
1 κόκκινο μήλο
1 μπανάνα
½ φλιτζάνι άπαχο γιαούρτι
½ φλιτζάνι άπαχο γάλα
¼ κ.γ κανέλα

Εκτέλεση:


Ρίξε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτύπησέ τα μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί. Κατανάλωσε αμέσως το smoothie. Καλή απόλαυση!

Δες ακόμα

Η απόλυτη ανατροπή: Αυτή είναι η καλύτερη δίαιτα για να χάσεις τα περιττά κιλά

Σου «λείπει» ενέργεια; Αυτό το smoothie θα σε κρατήσει σε εγρήγορση για πολλές ώρες