Ένα γευστικό σνακ που μπορείς να έχεις μαζί σου όλες τις ώρες

Ένα γευστικό σνακ που μπορείς να έχεις μαζί σου όλες τις ώρες

Είναι τόσο νόστιμο που σχεδόν θα σε εθίσει...

Πόσες ημέρες φεύγεις από το σπίτι χωρίς πρωινό; Πόσες φορές παραγγέλνεις ανθυγιεινά φαγητά στο γραφείο; Η καθημερινότητα μερικές φορές είναι τόσο πιεστική που ακόμα και το φαγητό περνά σε δεύτερη μοίρα με αποτέλεσμα ή να τρως ανθυγιεινά ή να μην τρως καθόλου ή να τρως πράγματα που δεν ευχαριστιέσαι καθόλου.

Η λύση φυσικά είναι να προγραμματίζεις τα γεύματά σου και να παίρνεις μαζί σου υγιεινά σνακ αλλά... ούτε για αυτά έχεις χρόνο...Λάθος! Ένα υγιεινό, νόστιμο και θρεπτικό σνακ δεν χρειάζεται προετοιμασία, απλά το παίρνεις και το βάζεις όπως είναι στην τσάντα σου! Εμείς καλωσορίσαμε στη διατροφή και την καθημερινότητά μας τις μπάρες NatureValley και αλλάξαμε ζωή!

bares b5ace

Είναι το πιο γρήγορο και νόστιμο σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Δεν περιέχει τεχνητά χρώματα, έχει περισσότερο από 50% νιφάδες βρώμης ολικής άλεσης και είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες που σε χορταίνουν στο γραφείο και στο σπίτι. Με λίγα λόγια έχει ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις ή να συνεχίσεις την ημέρα σου απολαυστικά.Διατίθεται σε 4 υπέροχες γεύσεις (Μέλι, Σοκολάτα, Μήλο, Cranberry) για να διαλέξεις κι εσύ με τη σειρά σου την αγαπημένη σου και θα βάλει τη διατροφή σου στο... σωστό δρόμο!