Αδυνάτισμα τώρα: 4 απλοί τρόποι για να γλιτώνεις θερμίδες μέσα στη μέρα!

Αδυνάτισμα τώρα: 4 απλοί τρόποι για να γλιτώνεις θερμίδες μέσα στη μέρα!

Και φυσικά να καταφέρεις να αδυνατίσεις χωρίς να... λιμοκτονήσεις

Μισείς τις δίαιτες; Το ίδιο και εμείς! Από την άλλη βέβαια θέλεις να χάσεις τα 2-3 τελευταία κιλάκια που σε ταλαιπωρούν εδώ και μήνες. Πώς θα γίνει αυτό; Πολύ απλά, αλλάζοντας μερικές απλές, καθημερινές σου συνήθειες. Πάμε να τις δούμε:

efbd6ebfa78fee0300db9b100ee5bf1b L 4bd0a

1. Αντί για πλήρες γάλα, προτίμησε το 2%. Αν πάλι ήδη καταναλώνεις γάλα με λίγα λιπαρά, μπορείς να επιλέξεις non fat. Το ίδιο ισχύει και για το γιαούρτι. Θα γλιτώσεις αρκετές θερμίδες και λιπαρά.
2. Αλλαγή dressing: Αν λατρεύεις τα παχύρευστα κρεμμώδη dressings ήρθε η ώρα να τα απαρνηθείς. Από εδώ και στο εξής φρόντισε να προσθέτεις στις σαλάτες σου ένα κ.σ ελαιόλαδο και λίγο ξύδι μπαλσάμικο ή λεμόνι.
3. Όχι στα παχυντικά σνακ: Βρίσκεσαι στο γραφείο και η πείνα σου έχει χτυπήσει την πόρτα; Μην εδώσεις στα πατατάκια του κυλικείου και το γλυκό κέρασμα της συναδέλφου. Φρόντισε κάθε μέρα, πριν φύγεις από το σπίτι σου, να ρίχνεις μέσα στην τσάντα σου μια μπάρα δημητριακών ολικής άλεσης, 15 ανάλατα αμύγδαλα ή ένα φρούτο.
4. Όχι στα τηγανιτά: Αν μέχρι τώρα έλεγες ναι στις τηγανιτές πατάτες, ήρθε η ώρα να τις στερηθείς για λίγο. Προτίμησε τις ψητές ή τις βραστές. Επίσης, απόφυγε τα τηγανιτά κρέατα και ψάρια. Θα γλιτώσεις πολλές θερμίδες και φυσικά θα κάνεις καλό στην υγεία σου!

Διάβασε ακόμα

Αδυνάτισμα, λίγες μέρες πριν τις διακοπές: Δες τι πρέπει να τρως