Nα δούμε το ψυγείο σου; Αν δεν έχεις αυτές τις 5 τροφές δεν αγαπάς το σώμα σου!

Nα δούμε το ψυγείο σου; Αν δεν έχεις αυτές τις 5 τροφές δεν αγαπάς το σώμα σου!

Εμείς αλλάξαμε διατροφή! Εσύ ακόμα;

Πολλές φόρες μέσα από τη στήλη μας WELL BEING τονίζουμε τη σημασία της ισορροπημένης διατροφής και της καθημερινής πρόσληψης θρεπτικών συστατικών μέσα από τα γεύματά μας. Και δεν θα βαρεθούμε ποτέ να γράφουμε πως τα κιλά δεν πρέπει να γίνουν αυτοσκοπός, αλλά απόρροια ενός ολοκληρωμένου διαιτολογίου. Ο σημερινός τρόπος ζωής που ναι μεν αφήνει στον άνθρωπο ελάχιστες ώρες να ασχοληθεί με τον εαυτό του παράλληλα επιβάλλει την έξτρα φροντίδα του. Και πιστέψτε μας η σωστή διατροφή δεν θέλει περισσότερο κόπο από το να ξετυλίξεις την συσκευασία του μπέργκερ που παρήγγειλες!

Άνοιξε το ψυγείο σου και τσέκαρε πόσα από τα φαγητά που ακολουθούν έχεις στα ράφια σου. Αν δεν τα έχεις αυτό σημαίνει ότι απέχεις από την υγιεινή διατροφή και πρέπει να μπεις στον σωστό δρόμο. Αύριο πρωί πρωί στο σούπερ μάρκετ!

Λεμόνι
Κάθε πρωί στύψε χυμό λεμονιού και πρόσθεσέ το στο νερό ή στο τσάι σου (αν δεν πίνεις είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσεις). Για να σε πάμε και ένα βήμα πιο κάτω μπορείς να έχεις στο ψυγείο μπουκάλια με νερό που θα έχει προσθέσει χυμό αγγουριού ή ginger και να τα καταναλώνεις όταν χρειάζεσαι ενέργεια.

Γιαούρτι
Όλες τα διατροφικά προγράμματα στο εξωτερικό περιλαμβάνουν το ελληνικό γιαούρτι. Ελληνικό και το τονίζουν! Αντί λοιπόν να υποκύψεις σε ένα γλύκισμα με εκατοντάδες θερμίδες, φάε το γιαουρτάκι σου με φρούτα που είναι η πιο υγιεινή λύση. Μπορείς επίσης να αντικαταστήσεις το βούτυρο ή τις σάλτσες με το γιαουρτάκι.

Αυγά
Έχε πάντα στο ψυγείο σου μερικά βρασμένα αυγά που σου προσφέρουν σε χρόνο μηδέν ένα γεύμα γεμάτο πρωτεΐνη. Προτίμησέ τα, όμως, πρωινές ώρες.

Χούμους
Αυτό το dip πλούσιο σε πρωτεΐνες είναι ιδανικό συνοδευτικό με τα λαχανικά και αποτελεί εξαιρετικά υγιεινό σνακ. Αγόρασε μια συσκευασία και γίνε δημιουργική σε ποια φαγητά μπορείς να το εντάξεις.

Baby Σπανάκι
Αυτό το σπανάκι είναι ένας εύκολος τρόπος να προσθέσεις θρεπτικά συστατικά σε κάθε γεύμα. Βάλτο στη σπιτική πίτσα που φτιάχνεις, στα σάντουιτς για το γραφείο, στις σούπες σχεδόν στα πάντα.

Διαβάστε ακόμη:

Υγιείς για πάντα με λεμόνι: 8 χρήσεις που δεν γνωρίζατε!