Θέλετε επίπεδη κοιλιά; Φτιάξτε αυτό το φυσικό κοκτέιλ με cranberry!

Θέλετε επίπεδη κοιλιά; Φτιάξτε αυτό το φυσικό κοκτέιλ με cranberry!

Δεν θα πιστεύετε τη διαφορά!

Μυστικό μακροζωίας και ομορφιάς, το cranberry δεν παύει να εκπλήσσει με την ευεργετική του δράση. Παρότι μικροσκοπικός, ο πορφυρός καρπός είναι γεμάτος συστατικά που μας κάνουν πιο υγιείς και όμορφες!

Ανάμεσα στα πολλά οφέλη τους, που σίγουρα θα σας πείσουν να τα εντάξετε στην καθημερινή διατροφή σας, είναι ότι προλαμβάνουν την εμφάνιση λοιμώξεων του ουροποιητικού και προστατεύουν από τις ενοχλητικές κυστίτιδες, προφυλάσσουν τον οργανισμό από κρυολογήματα και ιώσεις, μειώνουν τα επίπεδα της κακής χοληστερόλης, θωρακίζοντας την καρδιά, καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες που ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση των κυττάρων, έχουν αντικαρκινική δράση, συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του εντέρου, χαρίζουν υγιή δόντια και ούλα.


Επιπλέον, τα cranberries αγαπούν την σιλουέτα μας, αφού δεν περιέχουν χοληστερόλη και λιπαρά, και είναι πολύ φτωχά σε νάτριο. Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και διουρητικές ουσίες, κάτι που τα κάνει πολύτιμο σύμμαχο στη διατήρηση μιας καλής φυσικής κατάστασης.

Αν, λοιπόν, θέλετε να απαλλαγείτε από την κατακράτηση υγρών και να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά,δοκιμάστε αυτό φυσικό "κοκτέιλ": Απλώς αναμείξτε 1,5 λίτρο νερό με 1 κτσ. light χυμό cranberry της Ocean Spray, 1 φλιτζάνι βιολογικό ρόφημα πικραλίδας και 2 κτσ. χυμό λεμονιού!

Να θυμίσουμε πως στην γκάμα της Ocean Spray θα βρείτε χυμό από αυθεντικό cranberry - και σε light εκδοχή- αποξηραμένα cranberries που είναι ένα εξαιρετικό σνακ με λίγες θερμίδες αλλά και γλυκόξινες σάλτσες cranberry, χωρίς τεχνητά αρώματα και γλυκαντικά.

Και μην ξεχνάτε: Συνεχίζει να τρέχει ο μεγάλος διαγωνισμός της Ocean Spray, που δίνει την ευκαιρία σε έναν τυχερό να κερδίσει ένα ταξίδι 2 ατόμων στη Μασαχουσέτη με όλα τα έξοδα πληρωμένα, για να ξεναγηθεί στις φάρμες της Ocean Spray, τη Βοστώνη αλλά και τη Νέα Υόρκη. Ενώ, 10 τυχεροί νικητές θα κερδίσουν προϊόντα Ocean Spray για έναν ολόκληρο χρόνο! Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό εδω και για να συμμετάσχετε μπείτε στη σελίδα της Ocean Spray στο facebook.