Θέλεις να αποκτήσεις τα «απόλυτα» οπίσθια; Ακολούθησε αυτές τις 4 κινήσεις!

Θέλεις να αποκτήσεις τα «απόλυτα» οπίσθια; Ακολούθησε αυτές τις 4 κινήσεις!

Δες άμεσα αποτελέσματα!

Τα σφιχτά, καλοσχηματισμένα και ζουμερά οπίσθια είναι αδιαμφισβήτητα το όνειρο κάθε γυναίκας και σίγουρα, αποτελεί έναν από τους πρώτους στόχους μας κάθε φορά που αποφασίζουμε να το ρίξουμε... στη γυμναστική. Όσο κι αν σου φαίνεται δύσκολο έως και ακατόρθωτο, εμείς σου έχουμε το απόλυτο workout που με μόλις 4 ασκήσεις θα καταφέρεις να φτάσεις το στόχο σου σε μόλις ένα μήνα. Φρόντισε να εκτελείς όλες τις ασκήσεις 3 με 4 φορές την εβδομάδα για 30 μέρες και να είσαι σίγουρη πως τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά.


1.Στάσου με τα πόδια παράλληλα στην πλάτη μιας καρέκλας και κράτησε την πλάτη της. Μετακίνησε το αριστερό σου πόδι πίσω μέχρι να τεντωθεί διατηρώντας παράλληλα το δάχτυλό σου σε επαφή με το δάπεδο. Χαλάρωσε τα γόνατα, σφίξε τη λεκάνη και στη συνέχεια, λυγίστε το αριστερό γόνατο και σήκωσε το πόδι σου από το πάτωμα. Κρατώντας το γόνατο λυγισμένο, πάτησε κατ 'ευθείαν πίσω από το δεξί σου πόδι.


2.Γονάτισε με τα γόνατα στο πλάτος των γοφών και κρατήστε την πλάτη μιας καρέκλας. Κράτησε το σώμα σου ίσιο και σφίξε τους κοιλιακούς και τη λεκάνη σου. Σύρε το αριστερό πόδι πίσω και σταδιακά τέντωσέ το, διατηρώντας πάντα την επαφή του δαχτύλου σου με το πάτωμα. Σήκωσε το πόδι σου ελαφρώς προς τα πάνω για 20 επαναλήψεις. Στη συνέχεια, επανέλαβε τη διαδικασία στο δεξί πόδι.


3.Κάθισε με το δεξί γόνατο λυγισμένο ακριβώς μπροστά από το δεξί ισχίο και το αριστερό γόνατο λυγισμένο ακριβώς πίσω από το αριστερό ισχίο. Τοποθέτησε τα χέρια σου τεντωμένα μπροστά από το δεξί γόνατο, ελαφρώς πιο μπροστά από τους ώμους. Σήκωσε το πόδι σου από το πάτωμα. Κάνε 20 επαναλήψεις ανεβοκατεβάζοντας το πόδι σου, ενώ στη συνέχεια, κράτησε το γόνατο ψηλά και πίεσε πίσω για 20 επαναλήψεις ακόμα. Επανέλαβε τη διαδικασία των 2 κινήσεων και στο άλλο πόδι.


4. Από γονατιστή θέση, λύγισε το δεξί γόνατο προς τα εμπρός και σύρε το αριστερό πόδι ευθεία πίσω. Κράτησε τους αγκώνες σου στο πάτωμα, πλαισιώνοντας το δεξί γόνατο. Σιγά-σιγά κατέβασε το στήθος όσο το δυνατόν κοντύτερα στον μηρό σου και πάρε μια θέση που να σου δίνει το καλύτερο τέντωμα. Μείνε εκεί για 30 δευτερόλεπτα και επαναλάβετε από την άλλη πλευρά.

Διαβάστε ακόμη:

Θες κοιλιακούς-πέτρα; Απόκτησέ τους σε 2 μόλις βήματα!

Εσείς ξέρετε να περπατάτε σωστά; Tips για να καίτε περισσότερες θερμίδες