Έχετε «ψωμάκια»; 2 πολύ απλές ασκήσεις για να τα νικήσετε σε χρόνο... dt!

Ερμιόνη Σαρρή
Έχετε «ψωμάκια»; 2 πολύ απλές ασκήσεις για να τα νικήσετε σε χρόνο... dt!

Μην καθυστερείτε ούτε λεπτό.

Πόσες από εσάς δε μετράτε ατελείωτες ώρες γυμναστικής προσπαθώντας να αποκτήσετε σφιχτούς και καλογυμνασμένους γλουτούς; Είναι και αυτή η κατάρα άλλωστε που κυνηγάει το γυναικείο φύλο που ό,τι ανθυγιεινό και αν καταναλώσει αμέσως κάθεται εκεί... και μας τυραννά. Τι πρέπει να κάνετε για να πείτε αντίο στα ψωμάκια;


Ακολουθώντας τις ασκήσεις αυτές (και τρώγοντας μεταξύ μας κάπως πιο υγιεινά) θα δείτε το σώμα μας να αλλάζει και τους γλουτούς σας να μεταμορφώνονται.


Προβολές και κλωτσιές: Δημιουργήστε γωνία 90 μοιρών, προβάλλοντας το δεξί σας πόδι μπροστά και με την άνοδό του, κλωτσήστε δυνατά. Αυτό γίνεται εναλλάξ με το αριστερό πόδι και προσπαθήστε πάντα το γόνατό σας να μην ξεπερνάει τις μύτες των ποδιών σας. Για καλύτερα αποτελέσματα, την ώρα της κλοτσιάς σκεφτείτε κάποιον που... μισείτε!


Κινήσεις μπαλαρίνας: Πάρτε θέση πλιε, όπως μία σωστή μπαλαρίνα και συνεχίστε με βαθιά καθίσματα. Αν δυσκολεύεστε να σταθείτε στο ύψός σας, κρατηθείτε από ένα έπιπλο προσέχοντας πάντα η πλάτη σας να στέκεται όρθια.


Λάβετε θέσεις, λοιπόν... και καλή σας επιτυχία!

Διαβάστε ακόμα:

Οι τροφές που πρέπει να αποφεύγετε για να διώξετε τα «ψωμάκια»

Kακιές συνήθειες: 'H μήπως και όχι;