Η Ellie Goulding γράφει υπέροχα τραγούδια - και κάνει τέλειο κατακόρυφο!

Η Ellie Goulding γράφει υπέροχα τραγούδια - και κάνει τέλειο κατακόρυφο!

Επιτέλους ένα νέο, υγιές πρότυπο ομορφιάς! 

Η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια, που μετρά πολλούς πλατινένιους δίσκους στην καριέρα της, μπορεί πλέον να ισορροπεί τέλεια το σώμα της στα δυο της χέρια. To κατακόρυφο φανερώνει την αγάπη της Goulding για τον αθλητισμό και την ικανότητά της να φέρνει τα πάνω κάτω και αυτό που αγαπάμε περισσότερο σε εκείνην είναι πως έχει ξεκινήσει ένα νέο κίνημα, όπου η δύναμη συνιστά το νέο πρότυπο ομορφιάς!


Δείτε το βίντεο και παρακολουθείστε την Ellie Goulding να μιλάει για το πάθος της για τη μουσική και τον αθλητισμό

{youtube}J3si_33jo5Q{/youtube}


«Αισθάνομαι περήφανη που είμαι πρέσβειρα των γυναικών που αντιλαμβάνονται ότι το να είσαι σε φόρμα είναι καλύτερο από το να είσαι πολύ αδύνατη», λέει η Goulding. «Μου αρέσει το γεγονός ότι μπορώ να αποτελέσω ένα τέτοιο πρότυπο. Εξακολουθώ όμως να πιστεύω ότι χρειάζεται δουλειά για την προώθηση της καλής φυσικής κατάστασης και όχι του προτύπου της πολύ αδύνατης γυναίκας. Νομίζω όμως ότι προς τα εκεί πηγαίνει το πράγμα.»


Η δύναμη είναι κάτι που κερδίζεται κι αυτό η Goulding το γνωρίζει καλά. Η τραγουδίστρια και στιχουργός είναι παθιασμένη με την καλή φυσική κατάσταση. Αγαπάει το τρέξιμο και μετράει ήδη πέντε ημι-μαραθώνιους στο ενεργητικό της.


«Νομίζω ότι ήμουν περίπου 18 ετών όταν αποφάσισα να αρχίσω το τρέξιμο», λέει η Goulding. «Μια μέρα, βγήκα για τρέξιμο κι έκτοτε δεν σταμάτησα ποτέ. Από τότε μέχρι σήμερα τρέχω σχεδόν καθημερινά.»


Ωστόσο, το πρόγραμμα που ακολουθεί για να διατηρεί τη φυσική της κατάσταση δεν περιορίζεται στους δρόμους του Λονδίνου. Είναι γνωστό ότι ασχολείται με διάφορα είδη προπόνησης, από boot camp μέχρι μποξ και Bikram γιόγκα.

1


Το πάθος της για τον αθλητισμό την οδήγησε να συνεργαστεί με τη Nike και να σχεδιάσει μια νέα προπόνηση για την εφαρμογή Nike+ Training Club. Η καινούργια προπόνηση 15 λεπτών, η οποία θα παρουσιαστεί στην εφαρμογή στις 2 Μαρτίου, ενσωματώνει όλες τις αγαπημένες κινήσεις της Goulding και αποτελείται από ασκήσεις υψηλής και χαμηλής έντασης που εναλλάσσονται. Η νέα ολοκληρωμένη προπόνηση αποτελεί μια νέα πρόταση που υπόσχεται να κρατήσει το μυαλό και το σώμα σε πλήρη εγρήγορση.


«Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό για μένα να κάνω διαφορετικά πράγματα στην προπόνηση. Μου αρέσει να κάνω προπονήσεις με μεγάλη ένταση, αλλά υπάρχουν και στιγμές που μου αρέσει να είμαι πιο χαλαρή. Όμως, όσο κι αν μιλάω για χαλαρότητα, ακόμα και η γιόγκα δεν είναι εύκολη υπόθεση», λέει η Goulding γελώντας. «Κάνοντας διαφορετικά πράγματα κάθε μέρα, με βοηθά να αισθάνομαι ανανεωμένη και να διατηρώ τον ενθουσιασμό και το ενδιαφέρον μου.»

2


Φρέσκια και συναρπαστική: δυο λέξεις που μπορούν να περιγράψουν τη μουσική της Goulding. Μέχρι σήμερα έχει πουλήσει 18 εκατομμύρια singles και έχει εμφανιστεί σε συναυλίες σε όλο τον κόσμο. Τα shows της είναι γεμάτα ενέργεια, γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό για εκείνη να μένει σε φόρμα.
«Νομίζω ότι το πάθος μου για την άθληση και το πάθος μου για τη δουλειά μου έχουν αρχίσει να διαπλέκονται λίγο, γιατί θα πρέπει να είμαι σε φόρμα για να μπορώ να κάνω όλα όσα θέλω πάνω στη σκηνή», λέει η Goulding. «Η ένταση στον αθλητισμό και τη μουσική νομίζω ότι είναι παρόμοια. Όταν όμως είμαι πάνω στη σκηνή, τα συναισθήματά που νιώθω είναι μοναδικά. Δεν μπορούν να συγκριθούν με τίποτα άλλο.»

3


Με ένα νέο άλμπουμ στον ορίζοντα και ακόμη έναν ημι-μαραθώνιο μπροστά της, η Goulding είναι ιδιαίτερα πολυάσχολη και δυναμική.
«Προσπαθώ να μη σκέφτομαι το μέλλον κάθε φορά που ο κόσμος με ρωτάει πώς θέλω να είμαι σε πέντε χρόνια από τώρα», λέει η Goulding. «Αισθάνομαι ότι έχω φτάσει εδώ που είμαι τηρώντας την ίδια θετική στάση, δουλεύοντας σκληρά, γράφοντας και διαβάζοντας συνεχώς και αναζητώντας πάντα την έμπνευση. Έχοντας αυτό στο μυαλό μου, πιστεύω ότι το μέλλον θα φροντίσει μόνο του για τα υπόλοιπα.»

4

Τα ρούχα και τα παπούτσια που φοράει η Ellie Goulding διατίθενται στο nike.com