Η Scarlett Johansson έχει το τέλειο κορμί και μας αποκαλύπτει τα... μυστικά της!

Ερμιόνη Σαρρή
Η Scarlett Johansson έχει το τέλειο κορμί και μας αποκαλύπτει τα... μυστικά της!

Ποια είναι η αγαπημένη της άσκηση;

Έχουν περάσει ελάχιστοι μήνες από τότε που έγινε μανούλα, αλλά έχει καταφέρει σε χρόνο dt να αποκτήσει και πάλι το τέλειο κορμί. Ειδικά τα πόδια της καταφέρνουν να μαγνητίσουν αρκετά βλέμματα, όποτε η σταρ προτιμάει κάτι κοντό για τις εμφανίσεις της.

Δεν ξέρουμε αν θέλει κόπο ή τρόπο, η Scarlett Johansson πάντως γυμνάζεται αρκετά συχνά και τα αποτελέσματα είναι μπροστά σας. Όσο και αν ακολούθησε μερικές ασκήσεις pilates ή yoga, η καρδιά της ανήκει στις καρδιοαναπνευστικές ασκήσεις. Της αρέσει να αισθάνεται τον ιδρώτα να τρέχει και γενικώς να δουλεύει με έντονο τρόπο.

scarlett-johansson-body d5298

Όσο για αυτά τα τέλεια πόδια, μοιράστηκε με την mailonline την αγαπημένη της άσκηση και εμείς σας την παρουσιάζουμε. Η ηθοποιός κρατάει σε κάθε της χέρι ένα μπουκαλάκι με νερό (ή αλτήρα) και λυγίζει ελαφρώς τα πόδια της(θέση καθίσματος). Από τη θέση αυτή σταυρώνει τα πόδια της διαδοχικά προς τα πίσω μέχρι το γόνατο του κινούμενου ποδιού να πλησιάσει στο έδαφος. Για να κάνει ακόμη πιο δύσκολη την άσκηση, στέκεται αρχικά σε όρθια θέση και κάνει συνεχώς τα καθίσματα.

Τέλος, εξηγεί πως ο συνδυασμός ασκήσεων ενδυνάμωσης και αντοχής είναι πάντα ο καλύτερος και ο πιο αποτελεσματικός. Το σώμα καίει θερμίδες και ταυτόχρονα οι μύες τονώνονται.

Διαβάστε ακόμα:

Γρήγορο αδυνάτισμα: 5 top μυστικά για να πετύχεις το στόχο σου!

Κάνουμε σχοινάκι; Ένα 10λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής για γρήγορο αδυνάτισμα