Μάθαμε τα μυστικά της Eva Mendes για αδύνατο και υγιές κορμί!

Μάθαμε τα μυστικά της Eva Mendes για αδύνατο και υγιές κορμί!

Κάθε πότε γυμνάζεται; Τι τρώει;

Την Eva Mendes την συμπαθούμε πολύ, καθώς ποτέ δεν προσπάθησε να πλασάρει το προφίλ της star (όπως συνηθίζουν να κάνουν οι περισσότερες διάσημες κυρίες). Είναι ένα κορίτσι σαν όλες εμάς. Απλή, ήρεμη και σούπερ κουλ. Αγαπά το σώμα της όπως ακριβώς είναι και δεν ακολουθεί τα skinny πρότυπα του Hollywood.


Διατηρεί ένα από τα πιο υγιή και όμορφα σώματα στο Hollywood. Οι καμπύλες της αξιοζήλευτες. Πώς τα καταφέρνει; Μα φυσικά με ισορροπημένη διατροφή και άσκηση.

Eva-Mendes-Enjoys-the-Outdoors 8601d


Η γλυκιά ηθοποιός αποκάλυψε στους fans της στο Facebook τα... diet&fitness μυστικά της. Συγκεκριμένα τόνισε πως δε στερείται τίποτα. Απολαμβάνει όλα τα φαγητά αλλά με μέτρο. Ποτέ δε θα το παρακάνει με τις ποσότητες και αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που δεν παίρνει ποτέ κιλά. Επιπλέον, ξεκινά την ημέρα της με ένα ποτήρι ζεστό νερό με λεμόνι, το οποίο την βοηθά να διώχνει τις τοξίνες από τον οργανισμό της. Όσο για τη fitness ρουτίνα της; Δεν ανήκει στην κατηγορία των stars που γυμνάζονται κάθε μέρα non stop. Η Eva κάνει cardio και βάρη περίπου τρεις φορές την εβδομάδα!

Τόσο απλά και όμορφα η Mendes διατηρεί το κορμί της fit. Μήπως να ακολουθούσαμε κι εμείς τις συμβουλές της;

Διαβάστε ακόμα

Καλοσχηματισμένοι κοιλιακοί μετά από δύο γέννες: Ιδού πώς τα έχει καταφέρει η Shakira!

Κάνε tabata και δες το σώμα σου να... «στεγνώνει»