Rihanna – Beyoncé – JLo: Πώς διατηρούν τις τέλειες αναλογίες τους;

Rihanna – Beyoncé – JLo: Πώς διατηρούν τις τέλειες αναλογίες τους;

Και παραμένουν σέξι όλα αυτά τα χρόνια;

Τρεις τραγουδίστριες με αρκετά κοινά χαρακτηριστικά. Ποια είναι αυτά; Οι αμέτρητες επιτυχίες τους, το ταλέντο τους, τα αψεγάδιαστα πρόσωπά τους και φυσικά οι μαγευτικές τους καμπύλες. Η Beyoncé, η Jennifer Lopez και η Rihanna διαθέτουν juicy κορμιά που πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο ζηλεύουν. Μα πώς τα καταφέρνουν; Η απάντηση είναι απλή: με πολύ κόπο!


Οι τρεις stars προσέχουν πολύ τη διατροφή τους και γυμνάζονται τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα. Ευτυχώς για εμάς, κατά καιρούς, έχουν «ανοίξει τα χαρτιά τους» και έχουν αποκαλύψει μερικά μυστικά τους. Πάμε να τα δούμε:

best-dressed-grammy-awards-2013 92026

Rihanna
Το κακό κορίτσι της μουσικής είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο ELLE πως το κλειδί για ένα άψογο σώμα δεν είναι άλλο από το cardio. Η RiRi δε σταματά να γυμνάζεται ποτέ και μάλιστα όπως τόνισε παίρνει τον personal trainer της ακόμη και στα ταξίδια της.


JLo
Λατρεύει το cardio και ακολουθεί πιστά τη μέθοδο της Tracy Anderson. Όταν γυρνά στο σπίτι και είναι κακοδιάθετη, πείθει τον εαυτό της να πάει γυμναστήριο. Ως δια μαγείας η διάθεσή της ανεβαίνει και ταυτόχρονα βελτιώνεται και η φυσική της κατάσταση.

Beyoncé
H star όπου βρεθεί και όπου σταθεί δε διστάζει να δηλώσει πως το σώμα της χρειάζεται αρκετή δουλειά για να διατηρείται fit. Μπορεί να έχει φορτωμένο πρόγραμμα παρόλα αυτά φροντίζει να εκμεταλλεύεται όσο ελεύθερο χρόνο έχει ακολουθώντας μικρά workouts για τα χέρια, την κοιλιά και τους γλουτούς της. Όσο για την αγαπημένη της μορφή άσκησης; Δεν είναι άλλη από τον χορό.

Διαβάστε ακόμα

Τέλος στα ροκανίσματα: Αυτή η απλή άσκηση θα σας χαρίσει σούπερ επίπεδη κοιλιά!

Εξαφάνισε την κυτταρίτιδα με αυτό το 30λεπτο workout (video)