Oι 3 καλύτερες ασκήσεις για να αποκτήσετε καλοσχηματισμένους γλουτούς!

Oι 3 καλύτερες ασκήσεις για να αποκτήσετε καλοσχηματισμένους γλουτούς!

Κι όμως δεν είναι δύσκολο να αποκτήσετε τέλεια οπίσθια!

Ζηλεύετε τα καλοσχηματισμένα οπίσθια της Jennifer Lopez; Οκ κι εμείς μαζί σας. Το παρήγορο είναι ότι μπορούμε να βελτιώσουμε την εικόνα τους. Το δυσάρεστο είναι ότι πρέπει να το ρίξουμε στη γυμναστική, καθώς και στην υγιεινή διατροφή! Ένα είναι το μόνο σίγουρο, από τον καναπέ θαύματα δε γίνονται, για αυτόν ακριβώς το λόγο λάβετε θέσεις.

Ιδού 3 ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τέλεια οπίσθια:

Άσκηση 1η: Ξαπλώστε ανάσκελα με τα γόνατα λυγισμένα, τα πόδια να ακουμπούν στο πάτωμα και τις παλάμες σας προς τα κάτω. Σηκώστε τους γοφούς σας μέχρι το σώμα σας να σχηματίσει μια ευθεία γραμμή από τους ώμους μέχρι τα γόνατα. Σφίξτε καλά την κοιλιά και τα πόδια σας. Μείνετε για 5 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια επιστρέψτε στην αρχική σας θέση. Κάνετε 3 σετ των 20 επαναλήψεων.

Άσκηση 2η: Στέκεστε σε όρθια στάση και σηκώνετε το δεξί σας πόδι προς τα πίσω, φροντίζοντας να είναι καλά τεντωμένο και flex. Το αριστερό σας πόδι πρέπει να πατάει καλά στο έδαφος και το γόνατο να είναι ελαφρώς λυγισμένο (προσοχή: τα γόνατά σας να μην περνούν τα δάχτυλα των ποδιών σας) . Επιστρέφετε στην αρχική σας θέση και επαναλαμβάνετε την ίδια άσκηση με το αριστερό πόδι. Κάνετε 3 σετ των 20 για κάθε πόδι.

Άσκηση 3η: Ανοίξτε τα πόδια σας στο άνοιγμα των ώμων με τα πέλματα να κοιτούν μπροστά και να είναι παράλληλα μεταξύ τους. Κρατήστε ίσια τη σπονδυλική σας στήλη και σπρώξτε χαμηλά και πίσω τη λεκάνη. Κατά το κατέβασμα, λυγίστε τα γόνατά σας προσέχοντας να μην περνάνε τις μύτες των ποδιών σας. Ρίξτε το βάρος σας κυρίως στις φτέρνες και όχι στις μύτες των ποδιών σας. Μείνετε στο πιο χαμηλό σημείο και έπειτα ανεβείτε σφίγγοντας καλά τα οπίσθιά σας. Κάνετε 3 σετ των 20 επαναλήψεων. Στην τελευταία επανάληψη μείνετε όσο πιο χαμηλά μπορείτε για όσο διάστημα αντέχετε.

Διαβάστε ακόμα

Κυτταρίτιδα - τοπικό πάχος: Oι top 3 ασκήσεις για να τα εξαφανίσετε!