Πώς θα χάσεις 1 κιλό μέσα σε μία μόλις ημέρα

Ερμιόνη Σαρρή
Πώς θα χάσεις 1 κιλό μέσα σε μία μόλις ημέρα

24 ώρες μείον ένα κιλό. Απλά... καταπληκτικό!

Όλες περνάμε από μία φάση της ζωής μας που αισθανόμαστε τόσο φουσκωμένες από φαγητό και αλκοόλ που δε νιώθουμε άνετα ούτε με το φαρδύ αγαπημένο μας jean. Το αίσθημα αυτό το έχουμε ,για παράδειγμα, τις Δευτέρες που αντικρίζουμε το σώμα μας μετά από ένα αρκετά busy weekend. Δείπνο στο αγαπημένο μας εστιατόριο, σφηνάκια στο στέκι μας, hot dog στην καντίνα (μετά τα σφηνάκια) και brunch με τις κολλητές για να πούμε τα τερτίπια του Σαββατόβραδου.

Τώρα πώς γίνεται να ξεφουσκώσεις και να χάσεις ένα κιλό μέσα σε ένα 24ωρο; Όλα μπορούν να γίνουν απλά να ξέρεις πως τέτοιου είδους τακτικές δεν πρέπει να τις ακολουθείς ούτε σε εβδομαδιαία βάση, ούτε και κάθε λίγο και λιγάκι. Είναι σαν αποτοξίνωση και σε βοηθά να διώξεις τις τοξίνες από τον οργανισμό σου.

Το πρωί πιες ένα ποτήρι χυμό γκρέιπφρουτ ή ένα πράσινο τσάι με τζίντζερ ή λεμόνι.

Μέσα στην ημέρα φρόντισε να καταναλώσεις αρκετά ποτήρια από το παρακάτω ρόφημα.

Υλικά: 8 ποτήρια νερό, χυμός από 6 λεμόνια, 2 κουταλιές της σούπας μέλι, 10 φύλλα μέντας

Εκτέλεση: Ζέστανε λίγο το νερό (μην το βράσεις), ρίξε μέσα τα υλικά και ανακάτεψέ τα πολύ καλά. Άφησέ τα για 3-4 ώρες στο ψυγείο.

Για τα δύο σου βασικά γεύματα προτίμησε βρασμένα λαχανικά (1 καρότο, 2 κολοκυθάκια και 1 πατάτα) ή μία σούπα με λαχανικά (νερόβραστη και όχι βελουτέ).

Αν μέσα στην ημέρα πεινάς πιες ένα πράσινο smoothie με αγγούρι, τζίντζερ, γάλα καρύδας και μέλι ή φάε ένα καρότο.

Την επόμενη μέρα θα δεις πως η ζυγαριά σου θα γράφει ένα κιλό λιγότερο. Προσοχή μην ακολουθήσεις την ίδια τακτική για παραπάνω από 1ημέρα.

Διάβασε επίσης:

Έκανα αποτοξίνωση για 3 ημέρες και δες τι συνέβη στη ζωή μου!