Αυτή είναι η δίαιτα που θα ακολουθήσει η Beyonce πριν από την εμφάνισή της στο Coachella

Αυτή είναι η δίαιτα που θα ακολουθήσει η Beyonce πριν από την εμφάνισή της στο Coachella

Και μπορείς να την κάνεις κι εσύ!

Εν όψει της εμφάνισής της στο φεστιβάλ Coachella από το οποίο απουσίαζε πέρυσι λόγω εγκυμοσύνης, η Beyonce έχει αποφασίσει να αποκτήσει «το καλύτερο σώμα που είχε ποτέ». Η 37χρονη star γυμνάζεται εντατικά κάνοντας προπόνηση δύο φορές την ημέρα και, πριν από μερικές μέρες, ανακοίνωσε μέσω του Instagram account της πως πρόκειται να ακολουθήσει ένα vegan διατροφικό πλάνο 44 ημερών.


https://www.instagram.com/p/Bf1v43rFKF6

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Beyonce στρέφεται προς τη χορτοφαγία για να χάσει κιλά και να αποτοξινώσει τον οργανισμό της. Η ίδια δεν ακολουθεί σε μόνιμη βάση μια αυστηρή vegan διατροφή, αλλά αυτή είναι εδώ και χρόνια η επιλογή της όταν πρόκειται να προετοιμαστεί για κάποιο σημαντικό project ή όταν θέλει να νιώσει καλύτερα με το σώμα της.

Εκτός από τα οφέλη για το σώμα και την υγεία, μια διατροφή βασισμένη σε χορτοφαγικές επιλογές φαίνεται πως έχει επίδραση και στην ψυχολογία, αφού έρευνες έχουν δείξει πως μια διατροφή απαλλαγμένη από ζωικά προϊόντα συνδέεται με χαμηλότερα επίπεδα άγχους, κατάθλιψης, θυμού, επιθετικότητας και κόπωσης, χάρη στη μεγάλη κατανάλωση αντιοξειδωτικών από τα φρούτα και τα λαχανικά. Επιπλέον, τα προϊόντα ολικής άλεσης θεωρείται πως βοηθούν στη ρύθμιση των επιπέδων σεροτονίνης (γνωστή και ως ορμόνη της ευτυχίας) στον εγκέφαλο.

Αν θέλεις πάντως κι εσύ να ακολουθήσεις μια χορτοφαγική διατροφή, είναι καλύτερο να προσπαθήσεις να κάνεις μια ομαλή μετάβαση, αποκλείοντας σταδιακά τα ζωικά προϊόντα από το διαιτολόγιό σου.

Δες ακόμα: Ξεκίνα τη μέρα σου με το αγαπημένο smoothie της Jennifer Garner