Κάνε τα οπίσθιά σου να μοιάζουν με αυτά των Βραζιλιάνων μόνο με 3 ασκήσεις

Ερμιόνη Σαρρή
Κάνε τα οπίσθιά σου να μοιάζουν με αυτά των Βραζιλιάνων μόνο με 3 ασκήσεις

Όχι, δεν είναι αυτές καλύτερες από εσένα! 

Ο Μάιος πλησιάζει και οι περισσότερες από εμάς δηλώνουμε ήδη μετανιωμένες για τις απίστευτες ώρες τεμπελιάς που μετρήσαμε εκτός γυμναστηρίου. Λίγο το κρύο, λίγο το τηλεφώνημα της κολλητής για ένα καφεδάκι, οι προπονήσεις μειώθηκαν κατά πολύ. Μην χάνεις όμως τις ελπίδες σου γιατί ακόμη και τώρα (aka τελευταία στιγμή) μπορείς με λίγη εντατική γυμναστική να κάνεις «βραζιλιάνικα» τα οπίσθιά σου.

Αν προτιμάς να γυμνάζεσαι σπίτι, σου έχουμε τις 3 πιο αποτελεσματικές ασκήσεις για σέξι και βραζιλιάνικα οπίσθια. Ακολούθησέ τις τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα και περιμένουμε τα σχόλια σού.

064c0e3459aa91fc2a5c135d7f6c611e

Άσκηση 1

- Στάσου όρθια με τα πόδια σου ενωμένα και τοποθέτησε το δεξί σου πόδι πάνω σε μία διπλωμένη πετσέτα.

- Μετατόπισε το βάρος σου στο αριστερό πόδι (προσοχή το γόνατό σου να μην ξεπερνάει τις μύτες των ποδιών σου) και σύρε την πετσέτα προς τα έξω και αργά με το δεξί σου πόδι.

- Επέστρεψε αργά στην αρχική θέση

- Κράτα τους αγκώνες σου λυγισμένους και τις γροθιές σου κοντά στο πηγούνι σου.

* Επανάλαβε την άσκηση αυτή για 30 δευτερόλεπτα και ύστερα άλλαξε πόδι.

Άσκηση 2

- Στάσου όρθια με τα πόδια σου ελαφρώς ανοιχτά. Τα δάχτυλα των ποδιών σου πρέπει να κοιτούν προς τα έξω( σαν το πλιέ της μπαλαρίνας) όπως και τα γόνατά σου.

- Από τη θέση αυτή ξεκίνα τα καθίσματα και κατέβα όσο πιο χαμηλά μπορείς. Προσοχή όμως τα γόνατά σου να μην ξεπερνάνε τις μύτες των ποδιών σου.

*Κάνε 3 σετ των 15 καθισμάτων.

Άσκηση 3

- Στάσου όρθια και τοποθέτησε τα χέρια σου στους γοφούς σου.

- Στη συνέχεια, κάνε βαθύ κάθισμα προς τα εμπρός με το δεξί σου πόδι. Το γόνατό σου δεν πρέπει ξεπερνά τις 90μοίρες και τα δάχτυλα των ποδιών σου να κοιτούν προς τα εμπρός.

- Επέστρεψε στην αρχική σου θέση και επανάλαβε το ίδιο με το αριστερό σου πόδι

*Προσπάθησε 20 καθίσματα των 2 σετ.

Tip: Αν θέλεις να δυσκολέψεις την άσκηση αυτή, μετά από κάθε βαθύ κάθισμα, κάνε με το ίδιο πόδι μία προβολή προς την ανάλογη κατεύθυνση.