Μία άσκηση του kick boxing θα σου χαρίσει τα πιο θεϊκά οπίσθια

Ερμιόνη Σαρρή
Μία άσκηση του kick boxing θα σου χαρίσει τα πιο θεϊκά οπίσθια

Μην ξεχνάς πως το kick boxing είναι η νέα λατρεία των μοντέλων. 

Μπορεί το Kick boxing να είναι ένα κατεξοχήν αντρικό άθλημα και το ρινγκ να είναι ένας χώρος σχεδόν άγνωστος για εσένα αλλά μάθε πως πλέον στους fans του συγκαταλέγονται τα μεγαλύτερα γυναικεία ονόματα του modeling. Τα αγγελάκια της Victoria's Secret δε χάνουν ούτε μία προπόνηση και τα οπίσθιά τους μας έχουν πείσει πως τα Kicks (μποξικός όρος θαρρώ) είναι ό,τι ακριβώς πρέπει να μάθουμε και εμείς.

Ακόμα και αν δε θες να φορέσεις τα γάντια του box (εγώ το τόλμησα πάντως), υπάρχει μία άσκηση που μπορείς να κάνεις ακόμα και στο σαλόνι σου ή σε κάποιον χώρο του γυμναστηρίου, η οποία και θα σου χαρίσει αξιοζήλευτα οπίσθια.

10552822 the badass boxing workout gigi hadid swears t8c4814b1

Στέκεσαι όρθια με τα πόδια ανοιχτά στο ύψος της λεκάνης και λυγίζεις τα χέρια σου σε γωνία 90 μοιρών μπροστά από το στήθος. Οι παλάμες σου πρέπει να είναι γροθιές.

Σε δεύτερη φάση, κλωτσάς προς τα εμπρός σπρώχνοντας όμως με τη φτέρνα έτσι ώστε να βάζεις περισσότερη δύναμη. Μόλις επανέλθει το πόδι σου στην αρχική του θέση, κάνε κάθισμα και πρόσεξε τα γόνατά σου να μην περάσουν τις μύτες των ποδιών σου.

Κάνε 2 σετ των 15 επαναλήψεων για κάθε πόδι.