Αυτές είναι οι δύο αγαπημένες ασκήσεις της Kim Kardashian που τη βοηθούν να παραμένει σε φόρμα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτές είναι οι δύο αγαπημένες ασκήσεις της Kim Kardashian που τη βοηθούν να παραμένει σε φόρμα

Ακολούθησε τις και δεν θα χάσεις

Η Kim Kardashian και οι αδερφές της να τελευταία χρόνια έχουν καταφέρει να καθιερώσουν και να κάνουν μόδα έναν τελείως διαφορετικό σωματότυπο από αυτόν που ξέραμε μέχρι τώρα. Κάποτε στη «μόδα» ήταν αυτά τα πολύ αδύνατα –αλλά γυμνασμένα- παράλληλα κορμιά που είχαν όλα τα supermodels στις πασαρέλες με πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο να προσπαθούν να τα αποκτήσουν.

Λίγα χρόνια μετά την εμφάνιση της οικογένειας Kardashian, η Kim και οι αδερφές της λάνσαραν έναν τελείως διαφορετικό σωματότυπο που δεν απαιτούσε να είσαι υπερβολικά αδύνατη και σου επέτρεπε να αισθάνεσαι καλά με το σώμα σου ακόμα και με τα παραπανίσια σου κιλά.

00546986c1e199437baa5d03ac5042a3

Πλέον έχει γίνει παράδειγμα προς μίμηση και αν μας ρωτάς θα σου πούμε πως το προτιμούμε περισσότερο από αυτό το σχεδόν ανορεκτικό κορμί που πολλές γυναίκες επιλέγουν (φυσικά όμως όχι στην υπερβολή της Kim). Ποιες είναι όμως οι ασκήσεις που κάνει η reality star για να διατηρείται σε φόρμα;

Τα fitness μυστικά της είναι αρκετά, ωστόσο μοιράστηκε κάποια από αυτά με τους θαυμαστές της στο snapchat. Η Kim Kardashian λατρεύει να κάνει σχοινάκι και είναι πραγματικά μία πάρα πολύ καλή άσκηση που μπορείς να κάνεις ανά πάσα ώρα και στιγμή και βοηθάει εξαιρετικά.

https://www.instagram.com/p/

Η 36χρονη star κάνει επίσης και αρκετό διάδρομο, με μία όμως μικρή διαφοροποίηση. Γυρίζει την πλάτη στον διάδρομο και κάνει βήματα με αντίθετη φορά, ενώ είναι και ελαφρώς με λυγισμένα πόδια, σαν να κάνει squats.

https://www.instagram.com/p/

Τι λες θα τις δοκιμάσεις;