Η απίστευτη προπόνηση της Jennifer Lopez που μπορείς να κάνεις σήμερα στο σπίτι σου!

Η απίστευτη προπόνηση της Jennifer Lopez που μπορείς να κάνεις σήμερα στο σπίτι σου!

Πάτα το play στο βίντεο και απλώς ακολούθησε τις οδηγίες του προσωπικού της γυμναστή.

Είναι 48 ετών και έχει ένα από τα πιο ωραία κορμιά της βιομηχανίας του θεάματος. Η Jennifer Lopez έχει ξεκάθαρα καλά γονίδια, αλλά επίσης δουλεύει πολύ σκληρά για να διατηρεί αυτές τις αναλογίες.


https://www.instagram.com/p/Begv_gQl0uE/

Η ίδια έχει αποκαλύψει σε συνεντεύξεις της ότι λατρεύει τις πολύ δυναμικές προπονήσεις και γυμνάζεται τουλάχιστον 4-5 φορές την εβδομάδα. Παράλληλα, προσέχει πολύ τη διατροφή της και αποφεύγει τα επεξεργασμένα τρόφιμα και τη ζάχαρη.


https://www.instagram.com/p/BYTmnsTgkuU/

Τι ακριβώς περιλαμβάνει όμως το πρόγραμμα της γυμναστικής της; Άπειρες ώρες χορού αλλά και προπονήσεις που συνδυάζουν το αερόβιο με τη μυϊκή ενδυνάμωση, με τους celebrity trainers Gunnar Peterson και David Kirsch. Μάλιστα ο δεύτερος μας δίνει μέσα από το παρακάτω βίντεο μια γεύση από τα προγράμματα που η Lopez συχνά κάνει μαζί του.

Το πρόγραμμα χωρίζεται σε 4 ενότητες, κάθε μία από τις οποίες εκτελείται σε μορφή κυκλικής. Η πρώτη κυκλική είναι για τα πόδια και τους γλουτούς, η δεύτερη περιλαμβάνει ασκήσεις από θέση plank που γυμνάζουν τους κοιλιακούς αλλά και όλο το υπόλοιπο σώμα, η τρίτη επικεντρώνεται κυρίως σε ασκήσεις για τον κορμό και η τέταρτη περιλαμβάνει πλειομετρικές ασκήσεις που παράλληλα αυξάνουν τους καρδιακούς παλμούς.

Για να το κάνεις, θα χρειαστείς ένα ζευγάρι βαράκια και sliders. Τα τελευταία μπορείς απλώς να τα αντικαταστήσεις με μικρές πετσέτες!

Βάλε λοιπόν τα αθλητικά σου και πάτα το play τώρα, για να γυμναστείς μαζί με personal trainer της Jennifer Lopez:



Δες επίσης: Αυτό είναι το πρωινό που πρέπει να τρως, αν θέλεις να αδυνατίσεις