Γυμναστική στο κρεβάτι; Κι όμως, γίνεται με αυτές τις 3 απλές ασκήσεις

Πατουχέα Μαριάννα
Γυμναστική στο κρεβάτι; Κι όμως, γίνεται με αυτές τις 3 απλές ασκήσεις

Για τις λίγο τεμπέλες που θέλουν όμως να εντυπωσιάσουν το καλοκαίρι

Τα μόνο πράγμα που θέλεις να κάνεις τα πρωινά είναι να χουζουρεύεις και το τελευταίο πράγμα που έχεις στο μυαλό σου είναι η γυμναστική, το ξέρουμε. Τι θα έλεγες, όμως, αν υπήρχε ένας τρόπος να συνδυάσεις την πρωινή άσκηση χωρίς να αποχωρίζεσαι το ζεστό σου κρεβάτι;

Εμείς βρήκαμε τον τρόπο και στον παρουσιάζουμε μέσα από 3 βασικές ασκήσεις.

  1. Leg lifts

Τα leg lifts –κοινώς το σήκωμα των ποδιών- αποτελούν μια άσκηση κατά την οποία γυμνάζεις ταυτόχρονα τους κοιλιακούς και τα πόδια. Με 15 λεπτά μπορείς να κάψεις μέχρι και 65 θερμίδες αλλά πριν αγγίξεις αυτούς του χρόνους ξεκίνησε με 3 σετ των 15. Όπως είσαι ξαπλωμένη ανάσκελα με τεντωμένα πόδια, προσπάθησε σηκώνοντας τα να διαμορφώσεις μια ορθή γωνία σε σχέση με τον κορμό σου όπως στην φωτογραφία παρακάτω.

  1. Roll ups

Τα roll ups θα μπορούσαμε να πούμε εμείς ότι είναι η ακριβώς αντίστροφη άσκηση από την προηγούμενη. Αντί να διαμορφώσεις μια ορθή γωνία με τα πόδια σου, αυτή τη φορά, ξαπλωμένη και πάλι ανάσκελα θα προσπαθήσεις να την διαμορφώσεις με τον κορμό σου. Οι γνωστοί κοιλιακοί, δηλαδή, απλά με τεντωμένα τα πόδια και τα χέρια παράλληλα σε αυτά.

  1. Planks

.. ή αλλιώς σανίδα. Σε αυτή την άσκηση θα προσπαθήσεις να στηριχτείς στους αγκώνες και τα δάχτυλα των ποδιών σου. Σου ακούγεται εξωφρενικό; Δεν είναι. Όπως θα δεις και στην φωτογραφία παρακάτω το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να κρατήσεις το σώμα σου σε ευθεία θέση και να παραμείνεις σε αυτή για 30 δευτερόλεπτα. Αν σταδιακά αυξάνεις τα δευτερόλεπτα αυτά θα δεις μεγάλη αλλαγή στο σώμα σου.

Δες ακόμα:

Σου έχουμε την άσκηση που γυμνάζει ταυτόχρονα κοιλιακούς και το εσωτερικό των μηρών

Detox Time! Χάσε μέσα σε μία εβδομάδα τα κιλά του Πάσχα