5+1 απλές κινήσεις για να βελτιώσεις τη σχέση σου με τον σύντροφό σου

5+1 απλές κινήσεις για να βελτιώσεις τη σχέση σου με τον σύντροφό σου

Και να της χαρίσεις αέρα ανανέωσης

Αν νιώθεις πως η σχέση με τον σύντροφό σου έχει γίνει λιγάκι μονότονη, τότε λάβε αμέσως δράση. Μην αφήνεις τη σχέση σας στη... μοίρα της γιατί μετά δε θα υπάρχει επιστροφή.


Με αυτές τις έξι απλές κινήσεις θα καταφέρεις να την βελτιώσεις. Πάμε να τις δούμε:

1. Εκτίμησε αυτά που σου δίνει, λέει ή κάνει και φρόντιζε να λες ευχαριστώ όποτε χρειάζεται.
2. Μάθε τη σημαντικότητα των... χαδιών! Κι όμως, ένα χάδι μπορεί να αλλάξει τη διάθεση του συντρόφου σου στο λεπτό.
3. Αντάλλαξε με τον σύντροφό σου αστεία περιστατικά της ημέρας σου και γελάστε με την ψυχή σας. Η σοβαρότητα και η μιζέρια δεν οδηγούν πουθενά.

48aeea489832b8bbe04924550f2e62eb 971fe


4. Δείξε του την αγάπη σου με μικρές, απλές κινήσεις. Φτιάξε του, χωρίς να το περιμένει, το αγαπημένο του γλυκό, μπες στο σπίτι και πρόσφερέ του καφέ από το αγαπημένο του στέκι, τέλος πάντων κάνε κάτι που θα τον εκπλήξει ευχάριστα.
5. Άφησε το κινητό σου στην άκρη και δείξε του πως έχεις διάθεση να αφοσιωθείς σε εκείνον και μόνο. Θα το εκτιμήσει δεόντως!
6. Τέλος, προκάλεσέ τον σεξουαλικά, ενώ δεν το περιμένει. Κρατήστε την φλόγα ζωντανή με διάφορους τρόπους (αλλάζετε συχνά μέρος και στάσεις, προμηθευτείτε sex toys κ.α).

Φυσικά όλα όσα προαναφέραμε δεν αφορούν μόνο εσένα, αλλά και τον σύντροφό σου. Οι μονόπλευρες προσπάθειες δε φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Και να θυμάσαι: Το παν είναι να έχουμε καλή διάθεση. Με όρεξη και θετική σκέψη, όλα λύνονται.

Διάβασε ακόμα

14 ατάκες που θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις τη νέα χρονιά με θετική ενέργεια