Wish List: 3 + 2 πράγματα που πρέπει να κάνουμε αυτό το καλοκαίρι

Ερμιόνη Σαρρή
Wish List: 3 + 2 πράγματα που πρέπει να κάνουμε αυτό το καλοκαίρι

Πρέπει να το «ζήσουμε» όσο μπορούμε!

Το καλοκαίρι είναι εδώ, ακόμα και αν οι συννεφιές (όπως και οι μπόρες) δε μας αφήνουν να το νιώσουμε. Τι πράγμα και αυτό με τα Σαββατοκύριακα; Κάνεις όλη την εβδομάδα τα πλάνα σου, σκέφτεσαι παραλία, cocktails και «προσεύχεσαι» να πάρεις λίγο χρώμα και ξαφνικά οι μετεωρολόγοι σου γκρεμίζουν όλα τα όνειρα. Σε εμένα θα το πεις; Αχ, και να ξερες τα νεύρα μου.

Αυτό το καλοκαίρι όμως έβαλα στόχους. Τι λες τώρα; Στόχοι και καλοκαίρι δεν πάνε μαζί αλλά μη φανταστείς πως πάω για σοβαρά πράγματα, απλά μετά από το περσινό και λίγο μουντό καλοκαίρι (πιο πολιτικό καλοκαίρι πεθαίνεις), αποφάσισα πως το φετινό δε θα περάσει έτσι απλά. Θα το ζήσω όσο μπορώ. Μήπως πρέπει και εσύ να με ακολουθήσεις;

1.Θα επισκεφτoύμε νέους προορισμούς: Όσοι με ξέρουν, θα καταλάβουν. Τα καλοκαίρια μου τα τελευταία χρόνια τα περνώ στην Τήνο, στη Μύκονο (μια παραλία δρόμος είναι η απόσταση) και άντε να πάω και σε κάποιο άλλο νησάκι για αλλαγή. Φέτος, όμως πρέπει να δούμε και άλλα νησάκια και μη σου πω να κάνουμε και camping.

2.Όχι μόνο ηλιοθεραπεία: Οι περισσότερες από εμάς πάμε παραλία, βάζουμε το αντηλιακό μας και καθόμαστε ακίνητες πάνω στην ξαπλώστρα. Φέτος, αγαπητή μου φίλη, δε θα έχουμε ησυχία. Υποσχέσου μου πως θα ξεκινήσεις και εσύ να παίζεις ρακέτες, θα ανέβεις στη σανίδα του sup και επιτέλους θα κάνεις το χατίρι στο ανηψάκι σου να χτίσετε πυργάκια στην άμμο.

try a new sport 1449588 1461707206.640x0c 4294f

3. Πικ νικ και βραδιές στην παραλία: Πόσα χρόνια μπορεί να έχετε μαζί με την παρέα σου να ανάψετε φωτιά στη θάλασσα και να χασκογελάσετε μέχρι το πρωί; Ωραία τα μπαράκια, ωραία τα coktails αλλά σαν τα reunions της παρέας, τίποτα. Aααα, και μην ξεχάσετε να τραγουδήσετε το «κρουαζιέρα θα σε πάω». Λατρεμένο μου!

4. Project «βαλίτσα»: Δεν ξέρω για εσένα, αλλά στο σημείο αυτό οι δικοί μου γνωστοί ένα γελάκι θα το «ρίξουν». Καταδικάστε με αλλά είμαι από αυτά τα κορίτσια που η βαλίτσα μου είναι πιο μεγάλη και από το μπόι μου. Εντάξει, φέτος και εγώ (και εσύ) θα πάρουμε μαζί μόνο το απαραίτητα. Αφού, ποτέ δεν τα φοράμε γιατί τα κουβαλάμε; Έχω συμβουλευτεί ήδη το Ελινάκι μας (aka fashion editor του Queen.gr) για το ποια είναι τα κομμάτια- κλειδιά και δε θα την απογοητεύσω.

Αυτά είναι τα 10 κομμάτια-κλειδιά που πρέπει να αγοράσεις για άψογο καλοκαιρινό στυλ

5. Κυτταρίτιδα, για πόσο ακόμα θα «παίζεις» με τη διάθεσή μας;: Αυτό που είμαστε στην παραλία και αποφεύγουμε να κινηθούμε για να μη δουν όλοι την ολίγη κυτταρίτιδα που έχουμε στους γλουτούς μας, είναι πια λίγο αστείο. Ας αγαπήσουμε το σώμα μας, ας κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για αυτό (aka γυμναστική, διατροφή κ.α) και ας σταματήσουμε να γκρινιάζουμε στις φίλες μας για το πώς είμαστε. Κορίτσια, το καλοκαίρι θέλει ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ.