Ανανεώστε «φυσικά»το δέρμα σας με το θεραπευτικό πρωτόκολλο ομορφιάς & αντιγήρανσης...

Ανανεώστε «φυσικά»το δέρμα σας με το θεραπευτικό πρωτόκολλο ομορφιάς & αντιγήρανσης...

... από το τμήμα DoCare ΜΗΤΕΡΑ

Γράφει ο Κυριάκος Βολονάκης Δερματολόγος, Επιστ. Υπεύθυνος DoCare Τμήματος Αισθητικής Δερματολογίας & Αντιγήρανσης ΜΗΤΕΡΑ

Η καλύτερη καλοκαιρινή πρόταση ομορφιάς για τις γυναίκες που δεν επιθυμούν να αλλάξουν άλλα θέλουν να ανανεώσουν το δέρμα τους χαρίζοντάς του υγεία & λάμψη, είναι το θεραπευτικό πρωτόκολλο αναγέννησης του δέρματος PRP – PDO του Τμήματος Αισθητικής Δερματολογίας & Αντιγήρανσης DoCare – ΜΗΤΕΡΑ.

Τι είναι το θεραπευτικό πρωτόκολλο PRP – PDO ΝΗΜΑΤΑ;

Πρόκειται για το συνδυασμό δύο μοντέρνων θεραπευτικών πρακτικών αντιγήρανσης για τις γυναίκες, που επιθυμούν να αντιμετωπίσουν άμεσα την χαλάρωση του περιγράμματος του προσώπου, αλλά και άλλων σημείων, χωρίς επεμβάσεις και με απόλυτη φυσικότητα. Ο ρόλος της PRP (αυτόλογης μεσοθεραπείας) σε αυτό το πρωτόκολλο είναι διπλός. Αφενός προετοιμάζει το δέρμα για την τοποθέτηση των νημάτων, και αφετέρου ενισχύει τη δράση αυτού.

Ο τρόπος εφαρμογής της PRP:

Ενδοδερμική ανώδυνη έγχυση πλάσματος & αιμοπεταλίων, αφού έχει προηγηθεί αιμοληψία. Τα αιμοπετάλιά μας είναι εφοδιασμένα με ουσίες χρήσιμες για την ανάπλαση και αποκατάσταση του ταλαιπωρημένου – τραυματισμένου δέρματος (είναι το μέσο, που χρησιμοποιεί ο ίδιος ο οργανισμός για να επουλώσει τις πληγές του). Πρόκειται, λοιπόν, για μία φυσική μέθοδο ανάπλασης, απλή & ασφαλής.

Η χρήση PDO Νημάτων (Medical Grids) αποτελεί πρωτοποριακή τεχνική ανόρθωσης των ιστών του προσώπου και του σώματος, κατά την οποία χρησιμοποιούμε απορροφήσιμα νήματα PDO. Η διαδικασία τοποθέτησης των νημάτων είναι εξαιρετικά απλή και ασφαλής, κατά την οποία τοποθετούνται νήματα από βιοδιασπώμενο υλικό (το ίδιο υλικό που χρησιμοποιείται από χειρουργική για τα απορροφήσιμα ράμματα) σε συγκεκριμένες στοιβάδες του δέρματος (χόριο). Αρχικά ο ιατρός σημειώνει τα σημεία στα οποία θα περάσει το ράμμα και κάνει τοπική αντισηψία. Στη συνέχεια προωθούνται τα ειδικά νήματα PDO, με συγκεκριμένο τρόπο και διάταξη, ώστε να σχηματιστεί ένα πλέγμα που στηρίζει τους ιστούς ενάντια στην βαρύτητα. Ο αριθμός χρησιμοποιούμενων νημάτων ποικίλλει ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ατόμου.

Σε ποιους απευθύνεται;

Η θεραπεία απευθύνεται σε ηλικίες από 30 και άνω με ήπια χαλάρωση δέρματος, που δεν θέλουν να υποβληθούν σε χειρουργικό lifting αλλά να διορθώσουν τη σπαργή του δέρματος.

Ανώδυνη θεραπεία

Η συνολική διάρκεια της θεραπείας είναι περίπου 60 λεπτά. Δεν υπάρχει μετεπεμβατικός πόνος, παρά μόνο ελάχιστη αίσθηση τάσης. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητές του άμεσα. Η χρήση PDO Νημάτων (Medical Grids) επιλέγεται από τους εξειδικευμένους θεράποντες ιατρούς του Τμήματος Αισθητικής Δερματολογίας & Αντιγήρανσης DoCare – ΜΗΤΕΡΑ όχι μόνο ως τεχνική ανόρθωσης, αλλά και ως μία διαδικασία ανάπλασης, που προάγει την παραγωγή κολλαγόνου και όχι απλά τη προσωρινή (διαρκείας κάποιων μηνών) αποκατάσταση.

Στο Τμήμα Αισθητικής Δερματολογίας & Αντιγήρανσης DoCare ΜΗΤΕΡΑ
παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες ομορφιάς και υγείας που πληρούν τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά πρότυπα αλλά και εγγυώνται την επιστηµονική επάρκεια και επαγγελµατική συνέπεια.